Glucosamine voor de hond

De oplossing voor soepele gewrichten

Puur Soepel bevat een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM en ondersteunt honden met gewrichtsproblemen. Bestel nu een Gratis proefpakket en geef je hond het comfort dat hij verdient. 

  • Optimale combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM
  • Smeert gevoelige gewrichten
  • Stimuleert de aanmaak van kraakbeen
  • Goedkoper dan dierenwinkel of dierenarts
Glucosamine hond

Je wilt alleen het allerbeste voor je hond en samen leuke dingen doen. Maar pijnlijke gewrichten kunnen behoorlijk roet in het eten gooien en vervelende klachten veroorzaken. Gelukkig kun je gewrichtsproblemen en mank lopen bij honden voorkomen en verbeteren door de juiste hoogwaardige voedingssupplementen te gebruiken. Puur Soepel bevat de optimale combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. Samen beschermen ze het kraakbeen en stimuleren ze de aanmaak van nieuwe. Dit helpt je hond gezonde gewrichten te krijgen en behouden en weer soepeler te lopen. Vanaf slechts € 8,95 per maand.

M’n Rottweil reu was stijf en sinds ik puur soepel gebruik is hij weer speels en kan weer grote stukken wandelen

Atie sanders

Onze hond van 9 jaar was niet vooruit te krijgen, nu rent hij als een jonge hond!

Suzanne koenders

De 10 meest gestelde vragen over glucosamine voor je hond

Is het veilig om mijn hond glucosamine te geven?

Ja, het is veilig om je hond glucosamine te geven. Glucosamine is een natuurlijk voorkomend bestanddeel in het lichaam van honden en speelt een cruciale rol bij de opbouw en het onderhoud van gezond kraakbeen. Het wordt vaak gebruikt als supplement voor honden met gewrichtsproblemen of ouderdom gerelateerde klachten. Als je twijfelt over de veiligheid van glucosamine voor jouw hond, overleg dan met de dierenarts.

Welke voordelen heeft glucosamine voor honden?

Glucosamine kan verschillende voordelen bieden aan honden, waaronder het ondersteunen van gezonde gewrichten, het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van de mobiliteit. Het helpt ook bij het herstellen van beschadigd kraakbeen, wat vooral gunstig is voor oudere honden of honden met gewrichtsproblemen.

Hoe bepaal ik de juiste dosering glucosamine voor mijn hond?

De juiste dosering glucosamine hangt voornamelijk af van het gewicht van je hond. Bij het gebruik van Puur Soepel met glucosamine is de dosering 1 capsule per dag voor honden tot 10 kilo, 2 capsules per dag voor honden tussen de 10 en 20 kilo en 3 capsules voor honden boven de 20 kilo.

Zijn er bijwerkingen bij het geven van glucosamine aan honden?

Over het algemeen wordt glucosamine goed verdragen door honden en zijn ernstige bijwerkingen zeldzaam. Sommige honden kunnen echter milde gastro-intestinale bijwerkingen ervaren, zoals braken of diarree. Als je merkt dat je hond negatief reageert op het supplement is het verstandig om te stoppen tot de klachten weg zijn. Eventueel kun je daarna weer starten met een lagere dosering. Als de klachten dan weg blijven kun je de dosering langzaam opbouwen.

Kunnen alle honden baat hebben bij glucosamine supplementen?

Hoewel glucosamine gunstig kan zijn voor veel honden, profiteren vooral oudere honden of honden met artritis, heupdysplasie of andere gewrichtsproblemen van dit supplement. Bij sommige rassen komen gewrichtsproblemen veel voor. In dat geval is het aan te raden om glucosamine preventief te geven. 

Is glucosamine geschikt voor puppy's?

Over het algemeen is het geven van glucosamine aan puppy's niet noodzakelijk, omdat ze nog in de groeifase zitten en hun gewrichten zich normaal ontwikkelen. Het is niet aan te raden om glucosamine preventief aan puppy's te geven. Soms kunnen honden al op hele jonge leeftijd gewrichtsklachten krijgen. In dat geval kan glucosamine een goede ondersteuning bieden.

Kan ik glucosamine combineren met andere supplementen voor mijn hond?

Ja, glucosamine kan veilig worden gecombineerd met andere supplementen. Puur Soepel bevat glucosamine, chondroïtine en MSM. Dat is een hele goede combinatie om gewrichtsproblemen optimaal te ondersteunen. Puur Soepel wordt vaak gecombineerd met Puur Fit met multivitaminen en Puur Zacht met omega-3.  Samen bieden de supplementen een uitgebreide ondersteuning van de gewrichtsgezondheid. 

Hoe lang duurt het voordat ik verbetering zie bij mijn hond na het starten met glucosamine?

De tijd die nodig is voordat verbetering merkbaar is, varieert van hond tot hond. Sommige eigenaren melden verbetering binnen enkele weken, terwijl het bij anderen langer kan duren. Het is belangrijk om geduldig te zijn en regelmatig de voortgang van je hond te evalueren. 

Moet ik doorgaan met het geven van glucosamine als de symptomen verbeteren?

Ja, het is vaak raadzaam om door te gaan met het geven van glucosamine, zelfs als de symptomen van gewrichtsproblemen verbeteren. Door regelmatig glucosamine te blijven geven, kan je helpen om de gezondheid van de gewrichten op lange termijn te ondersteunen en toekomstige problemen te voorkomen.

Waar kan ik betrouwbare glucosamine supplementen voor mijn hond vinden?

Puur Soepel bevat de optimale combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. Samen beschermen ze het kraakbeen en stimuleren ze de aanmaak van nieuwe. Dit helpt je hond gezonde gewrichten te krijgen en behouden en weer soepeler te lopen.

Samenstelling

Puur soepel bevat per capsule de volgende ingrediënten:

Glucosamine Sulfaat 2KCl

Chondroïtine

MSM

150 mg

150 mg

75 mg

Glucosamine hond

Puur soepel is met de grootste zorg samengesteld. Voedingssupplementen van Puur voor dieren maken gebruik van de allerbeste kwaliteit producten, hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid. De productie vindt plaats volgens strenge richtlijnen en voldoet aan HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen. Puur soepel is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en bevat verhoogde concentraties glucosamine sulfaat, chondroïtine en MSM. Puur soepel bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. 

Dosering

Lichaamsgewicht

Dagelijkse dosis

Tot 10 kilo

10 tot 20 kilo

meer dan 20 kilo

1 capsule p/dag

2 capsules p/dag

3 capsules p/dag

Puur soepel wordt gebruikt ter ondersteuning van gewrichtsklachten, maar werkt ook preventief. Het is geschikt voor langdurig gebruik. Het effect van Puur soepel is meestal binnen 3 a 4 weken zichtbaar, maar ook kortere en langere periodes zijn mogelijk. Bij sommige honden zie je na een week al verbetering, bij andere honden kan het tot wel 2 maanden duren.

- De dosering voor een kat is gelijk aan de dosering voor een hond tot 10 kilo.
- Je kunt de capsules het beste in de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht.
- De verpakking buiten het bereik van jonge kinderen houden. Let op de uiterste gebruiksdatum achter op de verpakking. 

Prijzen

Puur Soepel

Per maand*

Per kwartaal (incl. 3 euro korting)*

Kleine hond

€ 9,95

€ 26,85

Middelgrote hond

€ 13,95

€ 38,85

Grote hond

€ 17,95

€ 49,95

Combineren met andere voedingssupplementen

Puur Soepel kun je perfect combineren met andere supplementen. De omega-3 in Puur Zacht helpt niet alleen voor een zachte vacht, maar ook om de gewrichten te smeren. Puur Fit bevat onder andere vitamine C. Vitamine C helpt de weerstand te verhogen, wat extra belangrijk is bij problemen aan de gewrichten. Puur Balans helpt honden met darmklachten en Puur Rust zorgt voor ontspanning bij angst en stress.

Puur Zacht

Voor een zachte vacht en gezonde gewrichten. Hoge kwaliteit omega-3.

Puur Zacht

Puur Fit

Multivitamine voor een lang en gezond leven. Met vitamine C voor meer weerstand.

Puur Fit

Puur Balans

Voor herstel en behoud van gezonde darmflora. Met probioticum en prebiotica.

Puur Balans

Puur Rust

Voor ontspanning bij stress en angst. Met magnesium en L-tryptofaan.

Puur Rust
Scroll naar boven