Glucosamine hond

De oplossing voor soepele gewrichten

Puur Soepel bevat een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM en ondersteunt honden met gewrichtsproblemen. Bestel nu een Gratis proefpakket en geef je hond het comfort dat hij verdient. 

 • Optimale combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM
 • Smeert gevoelige gewrichten
 • Stimuleert de aanmaak van kraakbeen
 • Goedkoper dan dierenwinkel of dierenarts
Glucosamine hond

Je wilt alleen het allerbeste voor je hond en samen leuke dingen doen. Maar pijnlijke gewrichten kunnen behoorlijk roet in het eten gooien en vervelende klachten veroorzaken. Gelukkig kun je gewrichtsproblemen en mank lopen bij honden voorkomen en verbeteren door de juiste hoogwaardige voedingssupplementen te gebruiken. Puur Soepel bevat de optimale combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. Samen beschermen ze het kraakbeen en stimuleren ze de aanmaak van nieuwe. Dit helpt je hond gezonde gewrichten te krijgen en behouden en weer soepeler te lopen. Vanaf slechts € 8,95 per maand.

M’n Rottweil reu was stijf en sinds ik puur soepel gebruik is hij weer speels en kan weer grote stukken wandelen

Atie sanders

Onze hond van 9 jaar was niet vooruit te krijgen, nu rent hij als een jonge hond!

Suzanne koenders

De 10 meest gestelde vragen over glucosamine voor je hond

Is het veilig om mijn hond glucosamine te geven?

Ja, het is veilig om je hond glucosamine te geven. Glucosamine hond is een natuurlijk voorkomend bestanddeel in het lichaam van honden en speelt een cruciale rol bij de opbouw en het onderhoud van gezond kraakbeen. Het wordt vaak gebruikt als supplement voor honden met gewrichtsproblemen of ouderdom gerelateerde klachten. Als je twijfelt over de veiligheid van glucosamine voor jouw hond, overleg dan met de dierenarts.

Welke voordelen heeft glucosamine voor honden?

Glucosamine kan verschillende voordelen bieden aan honden, waaronder het ondersteunen van gezonde gewrichten, het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van de mobiliteit. Het helpt ook bij het herstellen van beschadigd kraakbeen, wat vooral gunstig is voor oudere honden of honden met gewrichtsproblemen.

Hoe bepaal ik de juiste dosering glucosamine voor mijn hond?

De juiste dosering glucosamine hangt voornamelijk af van het gewicht van je hond. Bij het gebruik van Puur Soepel met glucosamine is de dosering 1 capsule per dag voor honden tot 10 kilo, 2 capsules per dag voor honden tussen de 10 en 20 kilo en 3 capsules voor honden boven de 20 kilo.

Zijn er bijwerkingen bij het geven van glucosamine aan honden?

Over het algemeen wordt glucosamine goed verdragen door honden en zijn ernstige bijwerkingen zeldzaam. Sommige honden kunnen echter milde gastro-intestinale bijwerkingen ervaren, zoals braken of diarree. Als je merkt dat je hond negatief reageert op het supplement is het verstandig om te stoppen tot de klachten weg zijn. Eventueel kun je daarna weer starten met een lagere dosering. Als de klachten dan weg blijven kun je de dosering langzaam opbouwen.

Kunnen alle honden baat hebben bij glucosamine supplementen?

Hoewel glucosamine gunstig kan zijn voor veel honden, profiteren vooral oudere honden of honden met artritis, heupdysplasie of andere gewrichtsproblemen van dit supplement. Bij sommige rassen komen gewrichtsproblemen veel voor. In dat geval is het aan te raden om glucosamine hond preventief te geven. 

Is glucosamine geschikt voor puppy's?

Over het algemeen is het geven van glucosamine aan puppy's niet noodzakelijk, omdat ze nog in de groeifase zitten en hun gewrichten zich normaal ontwikkelen. Het is niet aan te raden om glucosamine hond preventief aan puppy's te geven. Soms kunnen honden al op hele jonge leeftijd gewrichtsklachten krijgen. In dat geval kan glucosamine een goede ondersteuning bieden.

Kan ik glucosamine combineren met andere supplementen voor mijn hond?

Ja, glucosamine kan veilig worden gecombineerd met andere supplementen. Puur Soepel bevat glucosamine, chondroïtine en MSM. Dat is een hele goede combinatie om gewrichtsproblemen optimaal te ondersteunen. Puur Soepel wordt vaak gecombineerd met Puur Fit met multivitaminen en Puur Zacht met omega-3.  Samen bieden de supplementen een uitgebreide ondersteuning van de gewrichtsgezondheid. 

Hoe lang duurt het voordat ik verbetering zie bij mijn hond na het starten met glucosamine?

De tijd die nodig is voordat verbetering merkbaar is, varieert van hond tot hond. Sommige eigenaren melden verbetering binnen enkele weken, terwijl het bij anderen langer kan duren. Het is belangrijk om geduldig te zijn en regelmatig de voortgang van je hond te evalueren. 

Moet ik doorgaan met het geven van glucosamine als de symptomen verbeteren?

Ja, het is vaak raadzaam om door te gaan met het geven van glucosamine, zelfs als de symptomen van gewrichtsproblemen verbeteren. Door regelmatig glucosamine te blijven geven, kan je helpen om de gezondheid van de gewrichten op lange termijn te ondersteunen en toekomstige problemen te voorkomen.

Waar kan ik betrouwbare glucosamine supplementen voor mijn hond vinden?

Puur Soepel bevat de optimale combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. Samen beschermen ze het kraakbeen en stimuleren ze de aanmaak van nieuwe. Dit helpt je hond gezonde gewrichten te krijgen en behouden en weer soepeler te lopen.

Kan ik mijn kat glucosamine geven?

Bij gewrichtsklachten is het aan te raden om je kat glucosamine te geven. Puur Soepel is geschikt voor honden en katten. De dosering voor een kat is gelijk aan die voor een kleine hond. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag. Puur Soepel is een aanvullend diervoeder en bevat chondroïtine, glucosamine en MSM. De ideale samenstelling voor hond & kat met gewrichtsklachten. Naarmate je huisdier ouder is neemt de kans op gewrichtsklachten toen.

Kat glucosamine

Samenstelling

Puur soepel bevat per capsule de volgende ingrediënten:

Glucosamine Sulfaat 2KCl

Chondroïtine

MSM

150 mg

150 mg

75 mg

Glucosamine hond

Puur soepel is met de grootste zorg samengesteld. Voedingssupplementen van Puur voor dieren maken gebruik van de allerbeste kwaliteit producten, hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid. De productie vindt plaats volgens strenge richtlijnen en voldoet aan HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen. Puur soepel is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en bevat verhoogde concentraties mg glucosaminesulfaat, chondroïtine en MSM. Puur soepel bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. 

Dosering

Lichaamsgewicht

Dagelijkse dosis

Tot 10 kilo

10 tot 20 kilo

meer dan 20 kilo

1 capsule p/dag

2 capsules p/dag

3 capsules p/dag

Puur soepel wordt gebruikt ter ondersteuning van gewrichtsklachten, maar werkt ook preventief. Het is geschikt voor langdurig gebruik. Het effect van Puur soepel is meestal binnen 3 a 4 weken zichtbaar, maar ook kortere en langere periodes zijn mogelijk. Bij sommige honden zie je na een week al verbetering, bij andere honden kan het tot wel 2 maanden duren.

- De dosering voor een kat is gelijk aan de dosering voor een hond tot 10 kilo.
- Je kunt de capsules het beste in de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht.
- De verpakking buiten het bereik van jonge kinderen houden. Let op de uiterste gebruiksdatum achter op de verpakking. 

Prijzen

Puur Soepel

Per maand*

Per kwartaal (incl. 3 euro korting)*

Kleine hond

€ 9,95

€ 26,85

Middelgrote hond

€ 13,95

€ 38,85

Grote hond

€ 17,95

€ 49,95

Combineren met andere voedingssupplementen

Puur Soepel kun je perfect combineren met andere supplementen. De omega-3 in Puur Zacht helpt niet alleen voor een zachte vacht, maar ook om de gewrichten te smeren. Puur Fit bevat onder andere vitamine C. Vitamine C helpt de weerstand te verhogen, wat extra belangrijk is bij problemen aan de gewrichten. Puur Balans helpt honden met darmklachten en Puur Rust zorgt voor ontspanning bij angst en stress.

Puur Zacht

Voor een zachte vacht en gezonde gewrichten. Hoge kwaliteit omega-3.

Puur Fit

Multivitamine voor een lang en gezond leven. Met vitamine C voor meer weerstand.

Puur Balans

Voor herstel en behoud van gezonde darmflora. Met probioticum en prebiotica.

Puur Rust

Voor ontspanning bij stress en angst. Met magnesium en L-tryptofaan.

Aanvullende vragen over glucosamine hond?

Heb je aanvullende vragen of opmerkingen over glucosamine voor je trouwe viervoeter? Neem dan contact op met de klantenservice van Puur voor dieren. Of stuur een mail naar het e mailadres van Puur voor dieren: klantenservice@puurvoordieren.nl. We helpen je graag verder.

Contact glucosamine hond

Beoordelingen Puur Soepel glucosamine (74)

 1. Frans Dingenouts

  Puur Soepel heeft mijn werkende labrador goed geholpen bij herstel van een blessure. Ik maak de capsules wel open en doe dan het poeder door de maaltijd. De capsules zelf worden niet graag gegeten.

 2. AE can Heijningen

  Een prima product

 3. Ria van de Brand

  Het

 4. Ciska vedder

  Onze mopshond heeft last van artrose en geef hem puur soepel .gaat stukken beter met hem .

 5. Tine Wanders

  Voor mijn hond Cocos, een boomertje van 14 jaar met artrose en huidallergie, gebruik ik Puur Fit, Puur Zacht en Puur Soepel. Sinds hij deze supplementen krijgt, loopt hij soepeler en heeft hij minder last van de allergie.

 6. rob k

  product werkt goed, we bestellen de "soepel". de dierenarts constateerde spondylose, hieruit kregen we het advies producten met MSM, glucosamine te gebruiken etc. het werkte na verloop van tijd.

 7. Debby Bosschieter

  Mijn hond pip had veel last van haar heup en moest dagelijks pijnstillers gebruiken. Nu geef ik haar puur fit en puur soepel en heeft mijn geen pijnstillers meer nodig

 8. Elke Toebosch

  Geweldig product, geef het al een tijd aan mijn oudere Bulldog en werkt super en zag snel resultaat!

 9. Gonnie Edwards

  Nina loopt een stuk beter sinds we Puur Soepel zijn gaan gebruiken. Ik raad het zeker aan!

 10. L Mous

  Mijn hondje is veel minder stijf sinds ik haar glucosamine geef . Loopt weer verder dan voorheen daar ben ik blij mee . Het enige nadeel vind ik die capsule ze heeft er echt een hekel aan Thuis is dat niet z’n probleem dan kneed ik er kaas of leverpastei omheen maar als we een weekeind weg gaan of op vakantie vind ik het een gedoe. Maar omdat het verschil zó duidelijk is blijf ik het doen . Maar een andere vorm bv in een honden snoepje zou toch welkom zijn .

 11. Ingrid

  Onze hond (kruising berner sennen/newfoundlander) van 10,5 jaar krijgt al geruime tijd preventief puur soepel omdat hij gewrichtsklachten/artrose heeft. Het maakt hem minder stram.

 12. Miranda

  Mijn Mechelse Herder gebruikt nu ruim een jaar Puur Soepel ivm artrose. Werkt net zo goed als de dure supplementen van de dierenarts.

 13. Louis

  Gebruik dit nu bij 2 honden een aantal maanden eerst vanwege klachten en nu preventief erg blij met het resultaat.

 14. mel

  ik gebruik dit al een jaar voor kees, en met goeie resultaten! hij krijgt het elke dag en is een stuk minder mank. Ik heb al van alles geprobeerd, en dit gaat nu eindelijk goed.

 15. Marty Peters-lucas

  Zappa onze duits dog krijgt al heel lang soepel en staat veel beter op dan zonder.dag en nacht verschil.3 capsules per dag.top product.

 16. Jolanda

  Ik gebruik puur en soepel preventief. Mijn meisje (labradormix) van 11 jaar likt in ieder geval minder vaak aan haar pootjes sinds ik het gebruik.

 17. Birgitt

  Zeer tevreden over dit product. Onze 9 jarige Duitse herder neemt ze voor zijn artrose en onze 8 jarige Engelse Cocker neemt het ook voor zijn discale hernia. Onze herder krijgt ook pijnmedicatie voor zijn artrose en de dierenarts heeft de ingrediënten van dit product nagekeken en gezegd dat dit gelijkaardig is aan wat hij voorschrijft, maar dit is wel goedkoper! Wij bestellen telkens voor 3 maanden voor beide honden, en de verbetering sinds ze het innemen is duidelijk zichtbaar.

 18. Inge

  Onze Franse bulldog is zienbaar fitter en soepeler geworden door deze te nemen. Een fijn gevoel voor ons te zien ze zo levendig is

 19. Caroline Bouwmeester

  Onze Bliksem loopt een stuk beter sinds wij puur gebruiken

 20. Simon

  Onze 13,5 jarige bearded collie Berk reageert goed op puur soepel, heeft naar het laat aanzien echt minder last van een heup gewricht met wat artrose.

 21. Loes

  mijn argentijnse dog krijgt Puur soepel, hij is hier zichtbaar van opgeknapt, veel minder stram en wil weer een sprintje trekken

 22. Sophie

  Ik geef puur soepel al jaren aan mijn hond en ben zeer tevreden erover

 23. René

  Het helpt wel iets, maar waarschijnlijk zijn de gewrichten te ver aangetast. We blijven er mee doorgaan!

 24. Heleen Grochal

  Zeer tevreden mijn hond loopt veel soepelder

 25. Nathalie

  Dit is echt een super product ! Mijn rottweiler gebruikt het nu al een aantal jaar . Ze kwam bijna niet meer overeind als ze na een wandeling even had gelegen en met puur soepel te gebruiken staat ze terug makkelijker op en loopt ze lekker mee als we gaan wandelen . Ik beveel dit product zeker aan!

 26. S. De Boer

  Snelle levering en goed resultaat.

 27. W. van Dongen

  Dik tevree over dit middel en betaalbaar

 28. Ria

  Mijn twee honden, een 8 jaar oude bull terriër en een 5 jaar oude bullmastiff krijgen beide puur soepel. De bt uit voorzorg en de bm omdat ze een knieoperatie heeft gehad en artrose heeft aan een elleboog. Ze lopen alle twee prima. Maar of de puur soepel daar invloed heeft, geen idee. Maar het lijkt me hoe dan ook een nuttige aanvulling op hun dieet.

 29. Fred

  Help echt!

 30. DeniseMicca

  Geef dit gecombineerd met puur zacht, en carporal ik ben echt super tevreden ze loopt weer normaal en dat met erge HD en spondylose ,

 31. Pierre Lansman

  Blitz onze kruising berner sennen/newfoundlander van 10 jaar heeft erge artrose in de heup/rug. Krijgt al geruime tijd puur soepel. Maakt het bewegen soepeler zodat hij minder pijn/last heeft.

 32. Annelies

  Mijn hondje heeft spondylose en sinds ik puur soepel geef is het een stuk verbeterd. Let er wel op dat het wel een paar weken nodig heb om goed in te werken

 33. Ib

  Geef dit onze iersesetter boy Die is bijna 12 jaar en best nog actief en speels geef hem van af toen hij 7jaar was puur soepel Ben er erg tevreden over

 34. Rene

  Werkt heel goed voor mijn rottweiler van 11 jaar Ze loopt nog wel moeilijk,maar beter dan het was en daar zijn we samen heel blij mee En er zijn ook meerdere dagen bij dat ze weer vrolijk rond rend

 35. Anouk

  Wij geven onze Berner Sennen Puur Soepel sinds een maand of 4 en hebben het idee dat hij hier baat bij heeft. Zeer blij mee, het lopen gaat steeds beter!

 36. Joy

  Zowel de hond (grote kruising Mechelse herder van 13 jr) als de kat (18jr) lopen een stuk soepeler dan zonder PuurSoepel. Het werkt ook al heel snel nadat je ermee start.

 37. Heidi

  Omdat Billy een heup afwijking heeft geef ik hem Puur Soepel. Het helpt hem goed, want hij heeft geen enkele belemmering van zijn heup meer.

 38. Christina

  Mijn hondje Paco van 9 jaar . Heb ik geadopteerd uit Gran Canaria waar hij gevonden is als zwerfhonden. Hij liep heel stram en maakte sinds hij Puur soepel heeft loopt hij veel beter. Ik merk echt het verschil.

 39. Gerda Pheifer

  Onze hond (Parson Russell) van ruim 16 jaar had moeite met lopen, zijn achterpootjes wilden niet goed mee . We gebruiken puur soepel nu een maand en hij loopt weer makkelijker. We zien aan hem dat het beter gaat.

 40. Wolsch

  Zeer goed

 41. Marcel

  Pijnstiller ontvangen van dierenarts, maar onze hond werd hier erg sloom van. Na het lezen van review online Puir voor dieren gekocht. Na enkele dagen al resultaat. Bedankt!

 42. Will

  Zeer blij met dit middel hond eet het zonder problemen en ze heeft er goed baat bij, ze speelt weer volop

 43. Daphne

  Onze 12 jarige labrador begon dit voorjaar mank te lopen. Na een aantal weken Puur soepel glucosamine verdwenen de klachten. Deze zomer zelfs nog met ons de bergen op geweest in Oostenrijk. Inmidels een half jaar verder en dagelijk 3 capsules nog steeds klachtenvrij. Binnenkort word onze oude dame 13 en gaat nog dagelijks graag mee wandelen.

 44. Linda vd berg

  Onze hond is nu 10 jaar en had last van stijve spieren, maar nu we puur soepel gebruiken gaat het nu veel beter met haar.

 45. H Koeslag.

  Onze 10 jaar oude Cairn Terrier had met de heupen ,nu met puur soepel gaat het een stuk beter ,wij stopen er niet meer mee met soepel.

 46. Marty Peters-lucas

  Onze 6 jaar oude Duitse dog Zappa heeft altijd al slechte achterkant ,pijn en stijf met opstaan.nu meer dan half jaar gebruikt hij puur soepel .Gaat heel veel beter met hem.wij stoppen niet meer met soepel.Hij heeft er heel veel baat bij.

 47. Caroline+Bouwmeester

  Onze hond had veel moeite met opstaan, sinds wij puur gebruiken gaat het veel beter.

 48. Wilma

  Mijn 13 jarige hond (kruising Maltezer leeuwtje en terrier) heeft zichtbaar minder pijn sinds ze puur en soepel krijgt. Vorig jaar kwam ze soms piepend overeind en kon dagen achtereen slechts langzaam lopen. Dat is allemaal voorbij, sinds ze puur en soepel krijgt. We houden uiteraard rekening met de afstand die we lopen maar ze huppelt vrolijk mee en piept nooit meer

 49. Ang

  Heb 3 oudjes in huis en hebben veel baat bij Soepel. Makkelijk te bestellen en levering is prima

 50. Bruurs

  De pillen werken super goed voor onze hond

 51. Chantal

  Ik heb mijn vorige hond deze vanaf zijn 6e jaar preventief gegeven. Hij heeft nooit last gehad van artrose of stijve en stramme gewrichten, ook niet toen hij 10 jaar was. Mijn huidige hond heb ik geadopteerd toen hij naar schatting 2 was. Ik wist niks over zijn achtergrond en omdat hij kleiner is dan andere soortgenootjes en blind ben ik ook met hem preventief gestart met het geven van de supplementen. Een paar maanden geleden heb ik te horen gekregen dat hij een gen afwijking heeft en daar horen oa botafwijkingen bij. Helaas heeft hij sinds kort ook al artrose. Bij de dierenarts krijgt hij hiervoor Librela injecties. Normaal gesproken is zo’n injectie 1x per maand nodig maar bij mijn hond heeft er dik 2 maanden tussen gezeten voordat hij weer wat manker begon te lopen. De dierenarts denkt ook dat het door de supplementen komt dat hij zo lang heeft kunnen doorlopen want hij had het nog niet eerder meegemaakt.

 52. Esther

  Mijn hond van nu net 11 jaar doet het er goed op. Ik geef nu 4 capsules per dag en doe de poeder door het eten. Snelle en vriendelijke service !

 53. Ron Engels

  Onze golden heeft een zwakke voor poot .Met puur soepel heeft hij er bjjna geen last meer van

 54. Esther

  Merk degelijk verschil, hij is zeker soepeler gaan lopen

 55. Joke

  Het gaat nog steeds goed met Rex pijn heeft niet

 56. B Does

  Onze labrador van ruim 11 heeft hier veel baat bij. Meestal hoeft hij er maar 1 per dag, maar soms heeft hij een korte periode waarin het wandelen wat moeizamer gaat en dan krijgt hij deze capsule niet alleen ‘s ochtends maar ook ‘s avonds. Verschil is altijd snel te merken.

 57. Esther

  Mijn hond doet het er goed op. Ook snelle bezorging en goede service.

 58. Linde

  Ik heb geen idee of Puur Soepel beter is dan andere preparaten met glucosamine en msm wat wel heel fijn is dat het capsules zijn. Ik heb ook wel eens poeder gebruikt maar dat is gewoon niet lekker voor de hond.

 59. Miranda Vooges

  Mijn Mechelse Herder van 5 jaar heeft artrose in de rug. Op advies van de dierenarts begonnen met supplementen. Gekozen voor Puur Soepel. Binnen een week merkte ik al verschil. Ze beweegt weer een stuk makkelijker. Mijn vorige Mechelse Herder kreeg dezelfde supplementen van een ander merk. Die werkten hetzelfde, maar waren een stuk duurder. Mijn andere Mechelse Herder krijgt ook Puur Soepel. Uit voorzorg, omdat dit ras gevoelig is voor artrose in de rug.

 60. Charlie

  Onze hond loopt weer soepel. Goede en snelle service.

 61. Nathalie

  Al een paar jaar geef ik puur soepel aan mijn Rottweiler Fleurtje voor haar artrose .waar ze na een wandeling amper terug recht kon komen ,kan ze na t nemen van puur soepel gemakkelijker opstaan en mee gaan wandelen.

 62. Suzanne Koenders

  Onze hond van 9 jaar was niet vooruit te krijgen, nu rent hij als een jonge hond!

 63. Fred

  Snelle levering en duidelijk resultaat! Blij mee!

 64. Atie Sanders

  M’n Rottweil reu was stijf en sinds ik puur soepel gebruik is hij weer speels en kan weer grote stukken wandelen

 65. Marga

  Wanda, een elfjarige boxer, lijdt al jaren aan artrose in de heupen. Sinds ik haar een paar jaar geleden Puur soepel ben gaan geven zakt ze minder vaak door haar achterpoten en het lijkt erop dat ze daardoor beter is gaan lopen (vooral als ze een kat in het vizier krijgt :-) ) Hoe haar conditie zou zijn zonder Puur, dat weten we natuurlijk niet. Maar ik blijf haar die Puur-capsules geven zo lang ze leeft.

 66. Rob

  Bob,mijn Yorkshire terrier van 17 jaar oud doet het uitstekend op puur en soepel

 67. Karin

  Werkt goed

 68. Ilona

  Top

 69. Jacqueline van Altena

  Amor, Rottweiler van 9jaar gebruikt puur soepel al meer dan een jaar. Ondanks operatie ellebogen nog steeds op de been. Wij blijven zeker dit supplement geven en zijn dan ook tevreden!

 70. Wendy

  Werkt goed,na ongeveer 1 maand echt wel verbetering bij het opstaan

 71. Nathalie en Fleurtje

  Fleurtje mijn rottweiler kon soms na een wandeling amper overeind komen en stuk stappen ging dan ook mankend en dit bleef dan een paar dagen zo, nu geef ik haar al paar jaar puur soepel en is ze heel snel terug op de been. Ze is zo blij dat ze overal weer mee naartoe kan gaan en neemt t even manken daarna wel op de koop toe omdat t echt snel overgaat. Wij zijn heeeeel tevreden !!

 72. joke van de steeg

  het gaat heel goed met rex sinds hij puur en soepel krijgt hij is nu 12 jaar

 73. joke van de steeg

  het gaat heel goed met rex nu hij puur en soepel krijgt hij is 12 jaar

 74. Jacqueline van Altena

  Amor, Rottweiler heb ik puur soepel en fit gegeven ivm operatie aan beide ellebogen en zijn versleten rug. Het eerste jaar heeft hij hier heel veel baat bij gehad. Soepeler en fitter. Nu hij ouder wordt, 9 jaar begint het wat af te nemen maar nog steeds op de been, wij zijn dus dik tevreden!

Scroll naar boven