Puur Rust voor ontspanning bij angst en stress

Formule met sterk werkende plantenextracten

Puur Rust, voor ontspanning bij angst en stress. Probeer het nu 1 maand gratis! 

Naast de liefde van zijn baasje is ontspanning voor je hond of kat misschien wel het belangrijkste voor een gelukkig leven. Want angst en stress kunnen behoorlijk ongemak veroorzaken en leiden tot schuchter of agressief gedrag, weglopen, veelvuldig blaffen, 'stresslikken', of lusteloosheid. Soms worden angst en stress veroorzaakt door externe prikkels, zoals onweer, vuurwerk, of andere harde geluiden. Soms ontstaat het na vervelende ervaringen of door trauma's. 

Gelukkig kun je angst en stress reduceren met vitaminen, mineralen en plantenextracten. Puur Rust bevat de optimale combinatie van vitaminen, mineralen en plantenextracten die honden en katten helpen te ontspannen en minder vatbaar te zijn voor angst en stress. Puur Rust is geschikt om doorlopend te gebruiken. Meestal zie je verbetering na 2 tot 3 weken. Het kan 8 weken duren voor het volledige effect zichtbaar is. 

We moesten wel wat geduld hebben, maar na enige maanden merkten we dat er over ons, bijna 13-jarig, hondje (rugzakje uit Polen) veel meer rust en ontspanning kwam. Fijn dat hij met behulp van “Puur Rust” toch weer wat stappen kan maken!!

Yvonne

Onze kooiker van 12 kg kreeg 2x per dag een capsule. Binnen elke dagen was zei veranderd van een bange hond met stress in een zeer relaxe hond!! Helemaal blij.

B. DOES

Uitleg voedingsstoffen

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat voorkomt in bijvoorbeeld graanproducten, groente, noten en melkproducten. Het is nodig voor onder andere de vorming van bot en spieren en speelt een rol bij de goede werking van spieren en overdracht van zenuwprikkels. Magnesium bevordert de spierontspanning, werkt kalmerend en draagt bij aan de geestelijke weerstand. Zo vermindert het direct stress. Het wordt daarom ook wel het anti-stress mineraal genoemd.

L-tryptofaan

L-tryptofaan dient als voorloper van hormonen, waaronder het gelukshormoon serotonine. Serotonine is een belangrijke neurotransmitter die betrokken is bij diverse processen in ons lichaam, waaronder de regulatie van onze stemming, slaap en eetlust. Een tekort aan serotonine kan diverse symptomen veroorzaken, zoals stemmingswisselingen, slaapproblemen en angstgevoelens.

Citroenmelisseblad

Citroenmelisse is een kruid dat sinds mensenheugenis wordt gebruikt en één van de allerbeste kruiden die verdriet, rouw, nervositeit en spanningen helpt verzachten. Citroenmelisse geeft troost en ontspant. Door onderzoek weet men tegenwoordig dat het kruid inwerkt in ons limbisch systeem. Dit is het deel van de grote hersenen dat betrokken is bij emoties en het emotioneel geheugen. Citroenmelisse beschermt de grote hersenen tegen overdreven prikkels van buitenaf. Angst is één van de emoties die goed te verhelpen is met citroenmelisse.

Passiebloemkruid

Passiebloemkruid wordt al eeuwen medicinaal gebruikt als slaap bevorderend, kalmerend en angst remmend middel. Het is een natuurlijk sedativum en anxiolyticum. Passiebloemkruid is een 100% natuurlijk middel dat helpt bij stresssituaties en wanneer ontspannen niet meer lukt.

Vitamine B1

Vitamine B1 ondersteunt het energieniveau. Het maakt energie vrij uit koolhydraten, vet en eiwitten uit voeding en activeert hiermee de natuurlijke energie in het lichaam. Verder heeft vitamine B1 een gunstige invloed op het hart en bij het goed functioneren van het geheugen, de concentratie en het leervermogen en speelt het een belangrijke rol voor het zenuwstelsel.

Vitamine B2

De belangrijkste functie van vitamine B2 is de energievoorziening van het lichaam. Het verzamelt energie uit koolhydraten, eiwitten en vetten, door ze om te zetten in glucose. Zo geniet je lichaam van de nodige brandstof.

Vitamine B3

Net als de andere B-vitamines ondersteunt vitamine B3 het energieniveau. Verder is B3 onder andere goed voor de huid en de geestelijke veerkracht. Zo kan een tekort aan vitamine B3 leiden tot depressie.

Vitamine B5

Vitamine B5 is een essentiële voedingsstof die het lichaam helpt voedsel om te zetten in energie. Het is ook nodig voor de productie van co-enzym A om te helpen bij het metaboliseren van eiwitten en koolhydraten. Daarmee helpt het bij het verminderen van vermoeidheid en het aanpassingsvermogen bij stressvolle situaties.

Vitamine B6

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Foliumzuur

Foliumzuur speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het is bijvoorbeeld nodig voor de aanmaak van de rode bloedcellen en voor de werking van de zenuwen. Bovendien is het zeer belangrijk voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel.

Samenstelling

Samenstelling per capsule:

Magnesium

L-tryptofaan

Citroenmelisseblad extract

Passiebloemkruid extract

Vitamine B1

Vitamine B2

Vitamine B3

Vitamine B5

Vitamine B6

Foliumzuur

80mg

100mg

50mg

50mg

2mg

1,4mg

0,6mg

0,5mg

0,3mg

30µg

Puur soepel

Dosering

Lichaamsgewicht

Dagelijkse dosis

Tot 10 kilo

10 tot 20 kilo

meer dan 20 kilo

1 capsule p/dag

2 capsules p/dag

3 capsules p/dag

Prijzen

Puur Rust

Per maand*

Per kwartaal (Incl. 3 euro korting)*

Kleine hond

€ 9,95

€ 26,85

Middelgrote hond

€ 13,95

€ 38,85

Grote hond

€ 17,95

€ 49,95

Combineren met andere voedingssupplementen

Puur Rust kun je perfect combineren met Puur Zacht, Puur Fit, Puur Soepel en Puur Balans. De omega-3 in Puur Zacht zorgt voor een zachte vacht, Puur Fit bevat een gebalanceerde mix aan vitamines voor optimale weerstand. Puur Soepel helpt honden met gewrichtsklachten en Puur Balans zorgt voor een gezonde darmflora.

Puur Zacht

Voor een zachte vacht en gezonde gewrichten. Hoge kwaliteit omega-3.

Puur Fit

Multivitamine voor een lang en gezond leven. Met vitamine C voor meer weerstand.

Puur Balans

Voor herstel en behoud van gezonde darmflora. Met probioticum en prebiotica.

Puur Soepel

Bevat een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM en ondersteunt honden met gewrichtsproblemen.

Scroll naar boven