Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie kun je vinden in de Privacy Verklaring en het Cookie Beleid.

Puur Soepel voor soepele gewrichten

Combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM voor je hond

Soepele gewrichten zijn van het grootste belang om lekker te kunnen rennen, springen, rollen, jagen...

Naast de liefde van zijn baasje is dat voor je hond misschien wel het belangrijkste voor een gelukkig leven. Want pijnlijke gewrichten kunnen behoorlijk roet in het eten gooien. Moeite met opstaan, trekken met een poot, piepen en minder actief zijn overdag zijn de eerste tekenen van gewrichtsproblemen. Klik hier voor meer informatie over gewrichtsproblemen.

Gelukkig kun je gewrichten ondersteunen door op tijd te beginnen met de juiste voedingsstoffen. Gewrichtsproblemen worden meestal door het kraakbeen veroorzaakt. Als een hond ouder wordt of zwaarder kan het kraakbeen langzaam slijten, waardoor de gewrichten gaan schuren. Puur Soepel bevat de optimale combinatie van glucosamine, chondroitine en MSM. Samen zorgen ze ervoor dat de enzymen die kraakbeen afbreken worden vernietigd en nieuw kraakbeen wordt aangemaakt.

Puur Soepel helpt bij bestaande problemen en helpt gewrichtsproblemen te voorkomen. Door de aanmaak van nieuw kraakbeen zal de hond weer snel soepeler gaan bewegen. Meestal zie je verbetering na 4 tot 10 weken. Puur Soepel is een voedingssupplement en geen medicijn. Het is een hulpmiddel om de gewrichten gezond te houden en gewrichtsproblemen te voorkomen.

Puur soepel

1 maand GRATIS 

uitproberen

Verzendkosten € 3,90

Uitleg voedingsstoffen

Glucosamine

Bij mensen heeft glucosamine zijn werking allang bewezen, maar ook honden hebben baat bij glucosamine. Het zorgt namelijk voor de aanmaak van nieuw kraakbeen. Kraakbeen bestaat uit kraakbeenvezels en glucosamine-moleculen. De glucosamine-moleculen zijn de belangrijkste moleculen voor de aanmaak van nieuw kraakbeen. Het beschermt het kraakbeen en houdt het soepel.

Chondroïtine

Puur Soepel bevat niet alleen glucosamine, maar ook chondroïtine. Chondroïtine verbetert de soepelheid van het kraakbeen en zorgt ervoor dat de enzymen die kraakbeen afbreken, worden uitgeschakeld. Daarnaast is Chondroïtine pijnstillend en ontstekingsremmend. De werking van glucosamine wordt versterkt door de chondroïtine. Een belangrijke combinatie dus. Zowel chondroïtine als glucosamine komen van nature voor in het lichaam van de hond en ook de chondroïtine en glucosamine in Puur Soepel zijn van natuurlijke bronnen.

MSM

Naast glucosamine en chondroïtine bevat Puur Soepel ook MSM. MSM is een natuurlijke zwavelverbinding, dat in hoge concentraties in botten en gewrichten voorkomt. Het helpt bij de vorming van bindweefsel en collageen.

Samenstelling

Samenstelling per capsule:

Glucosamine Sulfaat 2KCl

Chondroitine

MSM

150 mg

150 mg

75 mg

Puur soepel

Dosering

Lichaamsgewicht

Dagelijkse dosis

Tot 10 kilo

10 tot 20 kilo

meer dan 20 kilo

1 capsule per dag

2 capsules per dag

3 capsules per dag

Prijzen

Puur Soepel

Per maand*

Per kwartaal (3 euro korting bij keuze voor kwartaalzendingen)*

Kleine hond

€ 9,95

€ 26,85

Middelgrote hond

€ 13,95

€ 38,85

Grote hond

€ 17,95

€ 49,95

* Eerste maand gratis bij een proefpakket

Combineren met andere voedingssupplementen

Puur Soepel kun je perfect combineren met Puur Zacht en Puur Fit. De omega-3 in Puur Zacht helpt niet alleen voor een zachte vacht, maar ook om de gewrichten te smeren. Puur Fit bevat onder andere vitamine C. Vitamine C helpt de weerstand te verhogen, wat extra belangrijk is bij problemen aan de gewrichten.

Puur Zacht

Voor een zachte vacht en gezonde gewrichten. Hoge kwaliteit omega-3.

Puur Fit

Multivitamine voor een lang en gezond leven. Met vitamine C voor meer weerstand.

Scroll naar boven