Puur Balans - Puur voor dieren

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie kun je vinden in de Privacy Verklaring en het Cookie Beleid.

Puur Balans voor opbouw en behoud van goede darmflora

Combinatie van probioticum en prebiotica

De gezondheid van je hond is het allerbelangrijkste voor je. Om darmklachten te behandelen én voorkomen geef je Puur Balans.

Je doet er alles aan om je hond gezond te houden. Toch merk je regelmatig dat de darmen uit balans zijn. Krampen in de buik, misselijkheid, verstopping, winderigheid en dunne ontlasting kunnen allemaal het gevolg zijn van darmklachten. 

Gelukkig kun je darmen ondersteunen door op tijd te beginnen met de juiste voedingsstoffen. Darmklachten kunnen ontstaan door het gebruik van medicijnen (bijvoorbeeld antibiotica), stress, of voedsel waar darmen slecht op reageren. Sommige honden hebben altijd al last van hun darmen, bij andere honden ontstaat het als ze ouder worden. 

Een dagelijkse dosis Puur Balans met probioticum is zeer effectief voor opbouw en behoud van goede darmflora. Puur Balans bestaat uit zogenaamde 'goede bacteriën' die zuren produceren en schadelijke bacteriën doden. 

1 maand gratis proberen

Verzendkosten € 3,90

Uitleg voedingsstoffen

Probioticum

Bij mensen heeft probioticum zijn werking allang bewezen, maar ook honden hebben er baat bij. Probioticum bevat levende goede bacteriën die bijdragen aan een gezonde darmflora. Het probioticum in Puur Balans bestaat uit 0.75 miljard KVE (levensvatbare kiemen) Bacillus Subtilis per capsule. Bacillus Subtilis hebben de eigenschap zeer sterke verbindingen te maken, zodat ze niet worden afgebroken door het maagzuur en optimaal werkzaam zijn in de darmen. Probioticum draagt bij aan een goede voedselvertering en is nodig ter preventie dat allerlei ongewenste micro-organismen door de darmwand in de bloedbaan terecht komen.

Prebiotica

Puur Balans bevat niet alleen probioticum, maar ook prebiotica. Waar probioticum bestaat uit goede darmbacteriën, is prebioticum de voeding voor deze bacteriën. Zo groeit het aantal gezonde bacteriën en krijgen schadelijke bacteriën (en andere organismen) minder kans. De werking van probioticum wordt versterkt door de prebiotica. Een belangrijke combinatie dus. De prebiotica in Puur Balans bestaat uit Manno-Oligosaccharide en Fructo-Oligosaccharide.

Samenstelling

Samenstelling per capsule:

Bacillus Subtilis

Manno-Oligosaccharide

Fructo-Oligosaccharide

75 mg

45 mg

100 mg

Dosering

Lichaamsgewicht

Dagelijkse dosis

Tot 10 kilo

10 tot 20 kilo

meer dan 20 kilo

1 capsule per dag

2 capsules per dag

3 capsules per dag

Prijzen

Puur Balans

Per maand

Per kwartaal (3 euro korting bij keuze voor kwartaalzendingen)

Kleine hond

€ 9,95

€ 26,85

Middelgrote hond

€ 12,95

€ 35,85

Grote hond

€ 16,95

€ 47,85

Combineren met andere voedingssupplementen

Puur Balans kun je perfect combineren met Puur Zacht en Puur Fit. De omega-3 in Puur Zacht helpt niet alleen voor een zachte vacht, maar ook om de gewrichten te smeren. Puur Fit bevat onder andere vitamine C. Vitamine C helpt de weerstand te verhogen, wat extra belangrijk is bij problemen aan de gewrichten.

Puur Zacht

Voor een zachte vacht en gezonde gewrichten. Hoge kwaliteit omega-3.

Puur Fit

Multivitamine voor een lang en gezond leven. Met vitamine C voor meer weerstand.