De Service van Puur voor dieren

Gemak dient de mens en Puur voor dieren wil daar graag aan bijdragen. Door altijd de juiste producten precies op tijd toe te sturen. Gewoon door de brievenbus, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Nooit meer door de voorraad heen zijn en nooit meer hoeven omrijden en in de rij staan voor nieuwe voedingssupplementen. Dat is het gemak van Puur voor dieren. Natuurlijk kun je je bestelling precies zo samenstellen of aanpassen zoals je wilt. Heb je bijvoorbeeld nog een voorraadje liggen, dan stellen wij de volgende zending graag voor je uit. Of je wilt extra bestellen voor andere huisdieren. Of eens een ander product uitproberen. Het kan allemaal.

Puur voor dieren garandeert

Farmaceutische kwaliteit


Niet goed, geld terug


Wetenschappelijk onderbouwde samenstelling


Diervriendelijk getest

Eersteklas ingrediënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Voldoet aan alle kwaliteitseisen voor menselijke consumptie.

Ongeopende verpakkingen mag je altijd terug sturen binnen 60 dagen. Je krijgt dan je geld uiteraard terug.

Dosering voedingsstoffen zoals in wetenschappelijke onderzoeken.

Natuurlijk zijn onze producten op smaak goedgekeurd door hond en kat.

Over Puur voor dieren

Puur voor dieren is een Nederlandse leverancier van voedingssupplementen voor huisdieren. Wij geloven dat een beetje extra voedingsstoffen een groot verschil kan maken voor de gezondheid van een dier op korte en lange termijn. Wij laten onze producten speciaal ontwikkelen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, met ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Niet alleen huisdieren, maar alle dieren en alles in de natuur is belangrijk voor ons en daarom proberen wij onze producten zo milieuvriendelijk mogelijk te laten produceren en verzenden. Onze omega-3 wordt bijvoorbeeld niet gewonnen uit kweekvis, maar uit de restanten van vis die voorbereid is voor menselijke consumptie. Ook voor onze verpakkingsmaterialen en folders gebruiken we zoveel mogelijk de milieuvriendelijke variant. Zo dragen wij graag ons steentje bij.

Kwaliteit

Jouw huisdier geef je alleen het allerbeste. Met Puur voor dieren zit je goed. Alle producten worden gemaakt volgens de allerstrengste regels en procedures die ook voor menselijke consumptie gelden. Sterker nog, je zou ze zelf ook kunnen gebruiken. Onze producent heeft er zelfs een keurmerk voor gekregen: het HACCP-certificaat. We selecteren alleen eersteklas ingrediënten, die het beste opgenomen worden door het lichaam (=biologische beschikbaarheid) en controleren volgens de strengste procedures. En omdat honden en katten nogal kieskeurig kunnen zijn, hebben we een lekkere smaak toegevoegd. Je kunt dus zelf kiezen of je de capsules in zijn geheel geeft, of vermengd met het eten.

Bestelling op maat

Bestel je voor het eerst bij Puur voor dieren, dan ontvang je een gratis proefpakket met 2 producten voor een hele maand. Je betaalt hiervoor dan alleen de verzendkosten van € 3,90. Na de proefmaand ontvang je daarna iedere maand of ieder kwartaal een nieuwe zending met dezelfde producten. Wil je daarin iets veranderen, dan kan dat natuurlijk altijd. Met een mailtje of telefoontje kun je kiezen voor andere producten. Of misschien wel juist extra producten, omdat je meer huisdieren hebt. Of je stelt je volgende zending uit, omdat je nog een voorraadje hebt liggen. En natuurlijk kun je altijd stoppen wanneer je wilt. Houd er dan wel rekening mee dat we een week nodig hebben om je wijziging te verwerken en mocht er dan net een pakketje naar je onderweg zijn, dan kunnen we dat niet meer tegenhouden. Kortom, we doen graag wat we kunnen om je van dienst te zijn. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.


Scroll naar boven