Zo werken we

Hieronder zetten we voor je op een rijtje hoe we werken. Onze Algemene Leveringsvoorwaarden, zeg maar. Maar dan makkelijk leesbaar.

Proefpakket

Wij zijn overtuigd van het nut van onze voedingssupplementen voor je huisdier en van de kwaliteit waarmee ze zijn geproduceerd. Wij denken dat we jou het beste kunnen overtuigen, als je onze producten kunt zien en jouw huisdier ze zelf kan proberen. Vandaar dat we ter kennismaking je eenmalig een gratis proefpakket aan bieden, met maximaal 2 producten, goed voor een hele maand. De producten zijn gratis. We vragen alleen een bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten van € 3,90. Per klant en per adres kun je eenmaal een proefpakket aanvragen.

Hoe gaat het verder?

Met 1 maand voedingssupplementen geven aan je hond of kat, ben je er helaas nog niet. Het duurt even voor je het effect merkt. Het beste werken voedingssupplementen preventief, zodat je er later profijt van hebt. Daarom adviseren wij dagelijks gebruik en zodat je het niet kunt vergeten, sturen wij ze automatisch naar je toe. In hoeveelheden genoeg voor een maand of een kwartaal. Het eerste pakket kun je 4 weken na je proefpakket verwachten. Daarna komen ze telkens na 30 of 90 dagen. Voor maandpakketten onder de € 25,- brengen we € 3,90 verzendkosten in rekening.

De bestelling die bij je past

Wil je de bestelling wijzigen? Bijvoorbeeld een ander product, of liever wat later, want je had nog wat liggen, dat is natuurlijk geen probleem. Laat het ons weten en wij passen de volgende zending voor je aan. We hebben alleen een week verwerkingstijd nodig. Vergeet ook niet om een verhuizing op tijd door te geven, anders kunnen we niet garanderen dat de pakketten goed aankomen.

Liever niet?

Stoppen mag natuurlijk altijd. Je zit bij ons nergens aan vast. Je kunt ons op ieder moment mailen of bellen om je opzegging door te geven. Het makkelijkst is om een mailtje te sturen naar info@puurvoordieren.nl. Houd alleen rekening met de verwerkingstijd van een week, anders kunnen we een volgende zending niet meer tegen houden.

Ben je van gedachte veranderd?  Je mag ongeopende zakjes binnen 7 werkdagen na ontvangst terugsturen. Vermeld daarbij altijd je klantnummer en dat je vervolgzendingen wilt stopzetten. Je krijgt je aankoopkosten terug. 

Betaling

Wij werken het liefst met betaling via automatische incasso. Dat is de veiligste manier van betalen en voor ons het goedkoopste. Mocht een incasso niet lukken of wordt de betaling gestorneerd, dan sturen we je een mailtje.

Iets niet goed gegaan?

We doen natuurlijk ons uiterste best om alles correct te laten verlopen. Is er iets toch niet gegaan zoals je had verwacht, dan lossen we dat zo snel mogelijk op. Mocht je pakket niet goed zijn aangekomen, dan sturen we je een vervangend pakket toe. Hebben we een fout gemaakt in de betaling? Je kunt 3 maanden lang reclameren en dan storten we het geld terug.

De kleine lettertjes

Bij Puur voor dieren houden we het graag simpel. Maar sommige dingen horen er nou eenmaal bij:

Garantie:

Je kunt er op rekenen dat wat er op de verpakking staat, ook echt in de producten zit. Dat garanderen we. De garantietermijn loopt net zo lang als de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Je hebt dezelfde garantie als wij van onze fabrikant of leveranciers krijgen.

Aansprakelijkheid:

De eventuele productaansprakelijkheid van Puur voor dieren is beperkt tot het bedrag dat onze schadeverzekering bij een gegrond verklaarde claim uitkeert. De aansprakelijkheid van Puur voor dieren (anders dan productaansprakelijkheid) is beperkt tot directe schade en het aanschafbedrag van het product. Puur voor dieren is niet aansprakelijk voor indirecte schade.

Wet Bescherming Persoonsgegevens:

We nemen je gegevens op in ons centrale bestand. Daarmee houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen over Puur voor dieren of andere interessante aanbiedingen. We houden ons hierbij altijd aan de regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wil je niet op de hoogte gehouden worden, dan kun je contact met ons opnemen. Natuurlijk worden je bankgegevens nooit aan een ander doorgegeven.

Algemeen:

Puur voor dieren is een handelsmerk van Puur voor dieren B.V. en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder het nummer 90384466. Het BTW-nummer is NL8652.97.447.B01. Puur voor dieren B.V. is gevestigd aan de Parelmoervlinder 18, 3544 DH in Utrecht. Dit is geen bezoekadres. 

Scroll naar boven