Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie kun je vinden in de Privacy Verklaring en het Cookie Beleid.

De ervaringen met glucosamine voor honden

De uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM kan wonderen doen bij gewrichtsproblemen bij je hond. Lees hier de ervaringen van andere klanten.


Wil je alles weten over de werking van glucosamine voor honden? Klik dan hier.

glucosamine hond ervaringen

Fred 

Help echt!

DeniseMicca 

Geef dit gecombineerd met puur zacht, en carporal ik ben echt super tevreden ze loopt weer normaal en dat met erge HD en spondylose

Pierre Lansman 

Blitz onze kruising berner sennen/newfoundlander van 10 jaar heeft erge artrose in de heup/rug.
Krijgt al geruime tijd puur soepel. Maakt het bewegen soepeler zodat hij minder pijn/last heeft.

Annelies 

Mijn hondje heeft spondylose en sinds ik puur soepel geef is het een stuk verbeterd. Let er wel op dat het wel een paar weken nodig heb om goed in te werken

Ib 

Geef dit onze iersesetter boy
Die is bijna 12 jaar en best nog actief en speels geef hem van af toen hij 7jaar was puur soepel
Ben er erg tevreden over

Rene 

Werkt heel goed voor mijn rottweiler van 11 jaar
Ze loopt nog wel moeilijk,maar beter dan het was en daar zijn we samen heel blij mee
En er zijn ook meerdere dagen bij dat ze weer vrolijk rond rend

Anouk 

Wij geven onze Berner Sennen Puur Soepel sinds een maand of 4 en hebben het idee dat hij hier baat bij heeft. Zeer blij mee, het lopen gaat steeds beter!

Joy 

Zowel de hond (grote kruising Mechelse herder van 13 jr) als de kat (18jr) lopen een stuk soepeler dan zonder PuurSoepel. Het werkt ook al heel snel nadat je ermee start.

Heidi 

Omdat Billy een heup afwijking heeft geef ik hem Puur Soepel. Het helpt hem goed, want hij heeft geen enkele belemmering van zijn heup meer.

Christina 

Mijn hondje Paco van 9 jaar . Heb ik geadopteerd uit Gran Canaria waar hij gevonden is als zwerfhonden. Hij liep heel stram en maakte sinds hij Puur soepel heeft loopt hij veel beter. Ik merk echt het verschil.

Gerda Pheifer 

Onze hond (Parson Russell) van ruim 16 jaar had moeite met lopen, zijn achterpootjes wilden niet goed mee . We gebruiken puur soepel nu een maand en hij loopt weer makkelijker. We zien aan hem dat het beter gaat.

Wolsch 

Zeer goed

Marcel 

Pijnstiller ontvangen van dierenarts, maar onze hond werd hier erg sloom van. Na het lezen van review online Puir voor dieren gekocht. Na enkele dagen al resultaat. Bedankt!

Will 

Zeer blij met dit middel hond eet het zonder problemen en ze heeft er goed baat bij, ze speelt weer volop

Daphne 

Onze 12 jarige labrador begon dit voorjaar mank te lopen. Na een aantal weken Puur soepel glucosamine verdwenen de klachten.
Deze zomer zelfs nog met ons de bergen op geweest in Oostenrijk.
Inmidels een half jaar verder en dagelijk 3 capsules nog steeds klachtenvrij. Binnenkort word onze oude dame 13 en gaat nog dagelijks graag mee wandelen.

Linda vd berg 

Onze hond is nu 10 jaar en had last van stijve spieren, maar nu we puur soepel gebruiken gaat het nu veel beter met haar.

H Koeslag. 

Onze 10 jaar oude Cairn Terrier had met de heupen ,nu met puur soepel gaat het een stuk beter ,wij stopen er niet meer mee met soepel.

Marty Peters-lucas 

Onze 6 jaar oude Duitse dog Zappa heeft altijd al slechte achterkant ,pijn en stijf met opstaan.nu meer dan half jaar gebruikt hij puur soepel .Gaat heel veel beter met hem.wij stoppen niet meer met soepel.Hij heeft er heel veel baat bij.

Caroline+Bouwmeester 

Onze hond had veel moeite met opstaan, sinds wij puur gebruiken gaat het veel beter.

Wilma 

Mijn 13 jarige hond (kruising Maltezer leeuwtje en terrier) heeft zichtbaar minder pijn sinds ze puur en soepel krijgt. Vorig jaar kwam ze soms piepend overeind en kon dagen achtereen slechts langzaam lopen. Dat is allemaal voorbij, sinds ze puur en soepel krijgt. We houden uiteraard rekening met de afstand die we lopen maar ze huppelt vrolijk mee en piept nooit meer

Ang 

Heb 3 oudjes in huis en hebben veel baat bij Soepel. Makkelijk te bestellen en levering is prima

Bruurs 

De pillen werken super goed voor onze hond

Chantal 

Ik heb mijn vorige hond deze vanaf zijn 6e jaar preventief gegeven. Hij heeft nooit last gehad van artrose of stijve en stramme gewrichten, ook niet toen hij 10 jaar was. Mijn huidige hond heb ik geadopteerd toen hij naar schatting 2 was. Ik wist niks over zijn achtergrond en omdat hij kleiner is dan andere soortgenootjes en blind ben ik ook met hem preventief gestart met het geven van de supplementen. Een paar maanden geleden heb ik te horen gekregen dat hij een gen afwijking heeft en daar horen oa botafwijkingen bij. Helaas heeft hij sinds kort ook al artrose. Bij de dierenarts krijgt hij hiervoor Librela injecties. Normaal gesproken is zo’n injectie 1x per maand nodig maar bij mijn hond heeft er dik 2 maanden tussen gezeten voordat hij weer wat manker begon te lopen. De dierenarts denkt ook dat het door de supplementen komt dat hij zo lang heeft kunnen doorlopen want hij had het nog niet eerder meegemaakt.

Esther 

Mijn hond van nu net 11 jaar doet het er goed op. Ik geef nu 4 capsules per dag en doe de poeder door het eten. Snelle en vriendelijke service !

Ron Engels 

Onze golden heeft een zwakke voor poot .Met puur soepel heeft hij er bjjna geen last meer van

Esther 

Merk degelijk verschil, hij is zeker soepeler gaan lopen

Joke 

Het gaat nog steeds goed met Rex pijn heeft niet

B Does 

Onze labrador van ruim 11 heeft hier veel baat bij. Meestal hoeft hij er maar 1 per dag, maar soms heeft hij een korte periode waarin het wandelen wat moeizamer gaat en dan krijgt hij deze capsule niet alleen ‘s ochtends maar ook ‘s avonds. Verschil is altijd snel te merken.

Esther 

Mijn hond doet het er goed op. Ook snelle bezorging en goede service.

Linde 

Ik heb geen idee of Puur Soepel beter is dan andere preparaten met glucosamine en msm wat wel heel fijn is dat het capsules zijn. Ik heb ook wel eens poeder gebruikt maar dat is gewoon niet lekker voor de hond.

Miranda Vooges 

Mijn Mechelse Herder van 5 jaar heeft artrose in de rug. Op advies van de dierenarts begonnen met supplementen. Gekozen voor Puur Soepel. Binnen een week merkte ik al verschil. Ze beweegt weer een stuk makkelijker.

Mijn vorige Mechelse Herder kreeg dezelfde supplementen van een ander merk. Die werkten hetzelfde, maar waren een stuk duurder.

Mijn andere Mechelse Herder krijgt ook Puur Soepel. Uit voorzorg, omdat dit ras gevoelig is voor artrose in de rug.

Charlie 

Onze hond loopt weer soepel. Goede en snelle service.

Nathalie 

Al een paar jaar geef ik puur soepel aan mijn Rottweiler Fleurtje voor haar artrose .waar ze na een wandeling amper terug recht kon komen ,kan ze na t nemen van puur soepel gemakkelijker opstaan en mee gaan wandelen.

Suzanne Koenders 

Onze hond van 9 jaar was niet vooruit te krijgen, nu rent hij als een jonge hond!

Fred 

Snelle levering en duidelijk resultaat! Blij mee!

Atie Sanders 

M’n Rottweil reu was stijf en sinds ik puur soepel gebruik is hij weer speels en kan weer grote stukken wandelen

Marga 

Wanda, een elfjarige boxer, lijdt al jaren aan artrose in de heupen. Sinds ik haar een paar jaar geleden Puur soepel ben gaan geven zakt ze minder vaak door haar achterpoten en het lijkt erop dat ze daardoor beter is gaan lopen (vooral als ze een kat in het vizier krijgt  )
Hoe haar conditie zou zijn zonder Puur, dat weten we natuurlijk niet. Maar ik blijf haar die Puur-capsules geven zo lang ze leeft.

Rob 

Bob,mijn Yorkshire terrier van 17 jaar oud doet het uitstekend op puur en soepel

Karin 

Werkt goed

Ilona 

Top

Jacqueline van Altena 

Amor, Rottweiler van 9jaar gebruikt puur soepel al meer dan een jaar.
Ondanks operatie ellebogen nog steeds op de been.
Wij blijven zeker dit supplement geven en zijn dan ook tevreden!

Wendy 

Werkt goed, na ongeveer 1 maand echt wel verbetering bij het opstaan

Nathalie en Fleurtje 

Fleurtje mijn rottweiler kon soms na een wandeling amper overeind komen en stuk stappen ging dan ook mankend en dit bleef dan een paar dagen zo, nu geef ik haar al paar jaar puur soepel en is ze heel snel terug op de been. Ze is zo blij dat ze overal weer mee naartoe kan gaan en neemt t even manken daarna wel op de koop toe omdat t echt snel overgaat. Wij zijn heeeeel tevreden !!

joke van de steeg 

het gaat heel goed met rex sinds hij puur en soepel krijgt hij is nu 12 jaar

joke van de steeg 

het gaat heel goed met rex nu hij puur en soepel krijgt
hij is 12 jaar

Jacqueline van Altena 

Amor, Rottweiler heb ik puur soepel en fit gegeven ivm operatie aan beide ellebogen en zijn versleten rug.
Het eerste jaar heeft hij hier heel veel baat bij gehad. Soepeler en fitter.
Nu hij ouder wordt, 9 jaar begint het wat af te nemen maar nog steeds op de been, wij zijn dus dik tevreden!

Voor soepele gewrichten hond

1 maand GRATIS uitproberen

Verzendkosten € 3,90

Ervaringen van onze klanten

Wil je het ook eens van een ander horen? We krijgen regelmatig verhalen van onze klanten over hun ervaringen met Puur voor dieren. 

Snuf kreeg weer meer plezier in het leven

Vorig jaar oktober kregen wij een nieuw maatje voor onze Billy, nadat zijn meisje Bardo was overleden. Dit maal wederom een Duitse Herder uit het asiel in Polen, ruim 6 jaar oud. Een schat van een hond, brood mager, schichtig en we noemden haar Snuf. Na een paar weken, lekker aangekomen inmiddels en minder bang, begon ze moeilijker op te staan en strammer te lopen. Aangezien we op vakantie naar Texel gingen, toch maar naar de Dierenarts omdat het niet minder werd en ik niet wist waar ik goed aan deed. Moest ik weinig lopen om haar te ontzien, of toch maar een flinke wandeling om soepel te worden. Na een foto gemaakt te hebben bij de dierenarts, bleek ze een hele slechte rug te hebben. Omdat ze een flinke Duitse Herder is, is daar helaas weinig aan te doen. We hebben pijnstillers meegekregen, moest ze een week slikken, maar zag weinig verschil.

Door te zoeken op Internet kwam ik op de site voor Puur voor dieren. Ik las dat je niet meteen resultaat moet verwachten, maar ik dacht baat het niet dan schaadt het ook niet. Na 6 weken ging ze niet steeds meteen meer liggen wanneer je stil stond en het opstaan werd ook steeds beter. Niet meer zo moeizaam. Ze kreeg ook weer meer plezier in het leven, kwam je ineens weer voorbij rennen en ik merkte ook dat ze weer vrolijker werd.

Snuf heeft het nu ongeveer 4 maanden en het gaat echt goed met haar. Natuurlijk, het is inmiddels een hond van 7 jaar, maar echt een heel verschil met voor die tijd. Ik hoop haar nog een aantal fijne jaren te mogen geven en blijf dit zeker geven!

Groetjes van Bep en Snuf.

Indy rent weer als een dolle

Ik ben 3 maanden geleden begonnen met puur voor dieren bij mijn dobermann Indy. Ik merkte dat zij stijf en stram werd bij het opstaan. Ze zakte door haar achterpoot heen. Ik ben toen gaan googlen en kwam op jullie site uit! Voor een piepklein bedrag ( alleen verzendkosten) kon ik puur soepel gaan proberen. Dat heb ik gedaan en de 1e maand merkte ik nog niet echt een verbetering, Lees verder...

Ik ben overtuigd van de goede werking van Puur Fit en Puur Soepel

Mijn cairn van 11 jaar gaat zo af en toe wat verschijnselen vertonen van stramheid, en zeker als ze een lange wandeling heeft gehad enigzins wat trekken met haar voorpootje. Sinds ik haar ook soepel en fit geef merk ik dat het allemaal wat soepeler gaat. Ze springt weer vlotjes op en af de bank en auto.

Kortom, ik ben overtuigd van de goede werking van fit en soepel, het gaat dagelijks door de voeding, ze vinden het lekker, dus hier niet meer weg te denken!:-)

Met vriendelijke groet,

Anja de Bos Meggie en Phoebe

Er is niets meer van gewrichtsproblemen te merken bij Kenza

Naast natuurlijk het uit het asiel halen van onze hond is het geven van jullie pillen het beste wat wij voor haar hebben kunnen doen. Onze 5 jaar oude hond begon steeds meer mank te lopen met haar voorpoten. Omdat we haar uit een asiel hebben en niets van haar verleden weten zijn we maar van slijtage uitgegaan. Lees verder...

Door Puur Soepel en Puur Fit loopt Joy bijna niet meer mank

Al ruim 2 1/2 jaar geef ik mijn hond Joy de pillen van Puur (Puur soepel en Puur fit). Zo'n drie jaar terug is zij geopereerd aan haar elleboog. Joy is een Bordeauxdog en was toen ruim 4 jaar oud. Door het stoeien met onze andere hond heeft zij het kraakbeen in die elleboog ernstig beschadigd. Na de operatie vreesde de dierenarts dat zij kreupel zou blijven. Regelmatige beweging zoals fietsen zou misschien wat verbetering teweeg kunnen brengen, maar verder werd er niets aan gedaan. Lees verder...

Puur Soepel hielp hondje Billie weer op de been

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik 2 jaar geleden de chocoladebruine 6 jarige Amerikaanse cockerspaniël Billie voor het eerst zag! Hij stond kwispelend en nieuwsgierig en snakkend naar aandacht boven aan een hele hoge, steile ronde trap uit te kijken naar iemand die hem lekker lang wilde uitlaten. Lees verder...

Een Ragdoll kat met een huppeltje

Via deze weg wil ik graag mijn zeer positieve ervaring delen. Wij hebben twee Ragdoll katten en dat zijn twee stevige dames. De oudste Heaven is erg rustig, maar Brandi is altijd de speelse geweest. Ineens viel het ons op dat ze erg met haar voorpootje trok en een raar huppeltje had. Lees verder...

Mijn 16-jarige teckel

Ik geef mijn hond, een teckel die 16-jaar is en wat problemen heeft met zijn gewrichten, stijf en af en toe door de pootjes zakkken, nu deze supplementen die u mij toegestuurd heeft en het lijkt inderdaad alsof hij nu meer fit is geworden!

Mevrouw A. Skouras-Trommel

Een Franse bulldog met veel haaruitval

Wij hebben een franse bulldog en die heeft vanaf haar 5 maanden al klachten van jeuk en veel haaruitval. Lees verder...

Een 11-jarige hond met gewrichtsproblemen

Ik ben zeer tevreden over de producten van Puur voor dieren. Mijn hond, Griffon Korthals van 11,5 jaar, had veel last van haar achterpoot. Lees verder...

Volle haren en nu kerngezond

Mijn hond Yara is die capsules super goed bevallen en nog steeds, zij is voller van haren en is nu kern gezond. Ik ga een paar uur met haar wandelen. Ik voel me fijn en Yara ook dus ik blijf doorgaan met de capsules. Heel erg bedankt en een poot van yara.

Groetjes van Rieky van Mierlo

Allebei mijn hondjes zijn er blij mee

Allereerst veel dank voor deze producten voor onze honden. Beide zijn er op vooruitgegaan. Onze oudste van 13 heeft in 4 pootjes artrose en derhalve moesten we stoppen met de behendigheid. De wandelingen loopt ze echter nog zonder problemen en met veel plezier mee. Ze rent nog met andere honden en zwemt als het even kan. Ze kluift nu ook niet of nauwelijks meer op haar pootjes. We hopen dat we nog lang zo van haar kunnen genieten. De ander heeft minder last van jeuk en het lijkt wel alsof zijn vacht ook wat beter is geworden. Heel veel dank voor jullie producten.

Met vriendelijke groet, F.H.

Indy rent weer als een dolle

Ik ben 3 maanden geleden begonnen met puur voor dieren bij mijn dobermann Indy. Ik merkte dat zij stijf en stram werd bij het opstaan. Ze zakte door haar achterpoot heen. Ik ben toen gaan googlen en kwam op jullie site uit! Voor een piepklein bedrag ( alleen verzendkosten) kon ik puur soepel gaan proberen. Dat heb ik gedaan en de 1e maand merkte ik nog niet echt een verbetering. 

Ik was toch enigzins ongerust over mijn hond en heb toen wel een afspraak gemaakt bij onze dierenarts en de situatie uitgelegd. Er zijn toen foto's gemaakt en daar kwam uit dat Indy slijtage aan de ruggenwervels heeft en nog een afwijking in haar ruggemerg. Het komt er eigenlijk op neer dat het slijtage is, het is een grote hond en het kan al voorkomen op haar leeftijd ( 6 jaar). Maar nu het mooie ervan: Indy mag juist de puur soepel gebruiken.

Ik doe dit wel in combinatie met aangepast voer en het resultaat is er zeker! Ze staat soepeler op, rent als een dolle in het rond en heb echt het idee dat ze lekker in d'r vel zit! Dat uit ze door heerlijk in de modder te gaan rollen op haar rug, ik ben daar minder blij mee hahaha! Ik heb afgesproken met jullie dat ik 1x in de 3 maanden een pakket krijg opgestuurd en dat gaat goed. De prijs is ook goed, ik ben zeer tevreden en mijn doberdame ook!

Groetjes van Claudia en een dikke poot van Indy!

Er is niets meer van gewrichtsproblemen te merken bij Kenza

Naast natuurlijk het uit het asiel halen van onze hond is het geven van jullie pillen het beste wat wij voor haar hebben kunnen doen. Onze 5 jaar oude hond begon steeds meer mank te lopen met haar voorpoten. Omdat we haar uit een asiel hebben en niets van haar verleden weten zijn we maar van slijtage uitgegaan.

Ze had immers nog nooit zo vaak en veel gelopen als het laatste half jaar bij ons. Je zag dat het niet lekker zat, dus we moesten dit wel serieus nemen. Via internet vond ik Puur voor dieren zeker het proberen waard.

En Kenza heeft er absoluut baat bij. Het heeft wel enkele weken geduurd voor ik langzaam aan verbetering zag, maar er is nu niets meer van gewrichtsproblemen te merken. Ik blijf de Soepel capsules zeker geven en we hopen nog vele jaren van deze lieve energieke hond te kunnen genieten.

Met vriendelijke groet,

Monique

Door Puur Soepel en Puur Fit loopt Joy bijna niet meer mank

Al ruim 2 1/2 jaar geef ik mijn hond Joy de pillen van Puur (Puur soepel en Puur fit). Zo'n drie jaar terug is zij geopereerd aan haar elleboog. Joy is een Bordeauxdog en was toen ruim 4 jaar oud. Door het stoeien met onze andere hond heeft zij het kraakbeen in die elleboog ernstig beschadigd. Na de operatie vreesde de dierenarts dat zij kreupel zou blijven. Regelmatige beweging zoals fietsen zou misschien wat verbetering teweeg kunnen brengen, maar verder werd er niets aan gedaan.

Ik heb toen gevraagd of glucosamine een verbetering zou kunnen geven. Het advies was om dit te proberen. Baad het niet dan schaadt het niet was de opmerking. Ik heb toen voor Puur Soepel en Puur Fit gekozen. Mijn indruk is dat zij daar goed op heeft gereageerd. Ze loopt nauwelijks mank en ze ziet er fit uit. De pillen doe ik bij haar brokken en ze eet ze gewoon in zijn geheel op. Ik blijf dus doorgaan met Puur Soepel en Puur Fit. Inmiddels is zij bijna 8 jaar. We hopen dat ze nog lang bij ons is.

Verder vind ik de klantvriendelijkheid van de medewerkers van Puurvoordieren goed. In het verleden gingen wij op vakantie en de voorraad zou tijdens onze vakantie op zijn. Een telefoontje was genoeg om de pillen binnen 2 dagen in huis te hebben.

Met vriendelijke groet,

Conny Diemers

Puur Soepel hielp hondje Billie weer op de been

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik 2 jaar geleden de chocoladebruine 6 jarige Amerikaanse cockerspaniël Billie voor het eerst zag! Hij stond kwispelend en nieuwsgierig en snakkend naar aandacht boven aan een hele hoge, steile ronde trap uit te kijken naar iemand die hem lekker lang wilde uitlaten... Helaas was Billie nog het bezit van een egoďstische, zieke oude man die hem als zijn slaaf had behandeld, niet goed voor hem zorgde om maar te zwijgen over uitlaten en knuffelen. Ik had toentertijd een bijbaan als thuiszorgmedewerker en werkte ook bij psychiatrische patiënten. Met in eerste instantie goedvinden van de baas ging ik hem 2x per week lang laten wandelen en gaf hem de nodige verzorging. Er werd gesputterd maar ik waarschuwde dat als hij niet goed voor zijn hondje zou zorgen er waarschijnlijk problemen zouden ontstaan.

Helaas heb ik daarin gelijk gekregen: ineens ging Billie mank lopen en kon hij nauwelijks meer een stap zetten. Verslagen keek hij aldoor omhoog en kwispelde steeds minder met zijn altijd vrolijke staart en strompelde moedeloos rond. Waar ik voor vreesde gebeurde: hij moest worden geopereerd aan zijn achterpoot.

De operatie liep voorspoedig maar een slechte revalidatie volgde en is inmiddels een jaar geleden. De baas zit nu in een verpleeghuis en Billie woont de helft van de week fijn bij mij en de andere helft bij een andere bekende buurman. Het was een jaar waarin Billie steeds slechter ging lopen. Het was echt waggelen en hinken en huppelen en hij jankte veel. Springen ging niet, achter ballen aanlopen ging niet en eigenlijk kon hij ook hele dagdelen niet lopen. Hij werd heel verdrietig en het zag er erg somber uit. We deden wat er mogelijk was: frequent kleine stukjes lopen, veel rust geven en zittend balspelletjes met hem en hoopten er het beste van. Maar het was hartverscheurend te zien dat je lieve hondje zo`n last heeft en zo weinig honden dingen nog kan. En ook werd hij stijver, vooral in de ochtend en ook steeds dikker.

Gelukkig kreeg hij goede pijnstillers waar we zo zuinig als mogelijk mee omgingen. Hij knapte af en toe iets op, maar het bleef behelpen, soms kon hij op weg naar huis gewoon in elkaar zakken. En dan die opmerkingen van anderen, van kennissen en op straat:`goh, nou die houd je ook niet meer lang` en ja, zo ging het bij mijn Bello ook, die heb ik toen maar moeten laten inslapen...`enzovoorts, echt hoopgevend en steunend was het allemaal niet.

We kochten Hills light met chondroitine en glucosamine en MSD en epa. Maar dat lustte hij niet. Maar ik bleef in Billie geloven en vond dat we nog lang niet alles hadden geprobeerd. Ik wilde zo graag hem weer zijn honden leven teruggeven!

En in augustus van dit jaar kwam ik via internet op Puur voor Dieren `Soepele Gewrichten en gezond kraakbeen` en bestelde dat meteen en gaf hem dagelijks zijn 2 capsuletjes... Spannend hoe hij zou reageren.!! De dieren arts vond het een gelukkig ook een goed idee. In september kreeg ik weer een beetje hoop en in october ging hij beter lopen en hield het ook veel beter en langer vol.

En nu is het november en kan ik zeggen dat Billie weer net zo mooi loopt als hij een jaar geleden deed !!!! Hij begint weer te rennen, is nauwelijks nog stijf en kan sneller opstaan. En zijn humeur is ook weer bij het oude: we zien weer die eigenwijze, nieuwsgierige snuffel en hij is zo blij als hij aandacht en liefde krijgt! En we trainen hem zoveel als mogelijk en wandelen is voor hond en begeleiders weer een plezier en geen angstige aangelegenheid meer. En ik: ik krijg ook weer veel pootjes van hem en die zijn soepel en stevig! We gaan door met de Puur Soepel, voor mij is Billies herstel na een jaar geploeter het bewijs dat het werkt.

Mireille van Coeverden

Een Ragdoll kat met een huppeltje

Via deze weg wil ik graag mijn zeer positieve ervaring delen.Wij hebben twee Ragdoll katten en dat zijn twee stevige dames. De oudste Heaven is erg rustig, maar Brandi is altijd de speelse geweest. Ineens viel het ons op dat ze erg met haar voorpootje trok en een raar huppeltje had. Wij zijn toen naar de dierenarts geweest maar kon geen afwijking aan het bot vinden. Na het onderzoek liep Brandi helemaal mank. De gedachten was dat ze ergens vanaf was gesprongen en zich bezeerd had. Dus het advies was om haar rustig te houden. Maar dit is lastig met een deugniet als Brandi. Zo dachten we dat het weer goed ging maar ineens was ze weer aan het hinken. En als ze ging hinken ging ze ook heel erg aan haar voorpoot likken. Maar de dokter kon niets vinden. En ze was ook niet overdreven druk aan het doen. Want ook na een dutje liep ze te trekken met haar voorpootje.

Toen ben ik gaan zoeken op internet en kwam op de site puur voor dieren. En was zeer ingeintresseerd in Puursoepel. Dus meteen een proefverpakking aangevraagd. Het toedienen gaat perfect ik haal de capsule open en strooi het over het natvoer heen wat zij s avonds een beetje krijgt. Brandi is meer van de brokken, maar vind het sap altijd erg lekker en daar roer ik de inhoud doorheen. Zoals vermeld op de website moet je wel geduld hebben eer dat je wat merkt. Maar brandi begon ineens weer wat meer te spelen, want dat deed ze ook ineens minder. Ze mogen niet naar buiten en hebben dus binnen allerlei klimmeubels. En zonder problemen lukte het haar weer om daar op te klimmen. Ineens viel het ons op dat we Brandi al een tijd niet mank hebben zien lopen. Toen even de proef op de som genomen en even gestopt met de capsules. En ja hoor ze ging weer likken aan haar voorpoot en hinkte weer. Dus voor ons was het duidelijk dat zij iedere dag gewoon haar capsules door het eten krijgt. Ze merkt hier helemaal niets van, alleen dat ze weer lekker kan spelen. Wij zijn helemaal blij met puur voor dieren, tevens ook het contact. Via de mail een vraag gesteld en binnen no time een reactie. Je wilt toch niets liever dan dat je dieren een fijn bestaan hebben.

Met vriendelijke en dankbare groetjes,

Wendy Berndsen

Onze Franse bulldog is eindelijk van de jeuk af

Wij hebben een franse bulldog en die heeft vanaf haar 5 maanden al klachten van jeuk en veel haaruitval. Tig keer naar de dierenarts dan was het contactallergie. Nou niet dus. Toen was het voedeselallergie. Speciale dieetbrokken na een periode van kip met rijst hielp ook niet. Toen was het weer eiwit allergie al een aantal suplementen geprobeerd maar mocht niet baten. Alleen op vers vlees van Prins werd het geleidelijk wat minder. Toen weer op brokken van Prins Procare senior met de tabletten puur zacht en tot mijn verbazing naar bijna een jaar ging het een heel stuk beter met haar en de jeuk werd een heel stuk minder. Ze krabte haar oren niet meer kapot, ging geen sleetje meer rijden. Kortom, een hele verbetering dus daarom ga ik absoluut door met puur zacht, omdat ik na ongeveer 1,5 maand al heel wat verschil merkte. Echt een super product. Na een jaar is ze eindelijk van de jeuk af en alles gaat prima. Niet meer twee of drie keer per maand naar de dierenarts.

Mvg

P. Jongenelis

Een 11-jarige hond met gewrichtsproblemen

Ik ben zeer tevreden over de producten van Puur voor dieren. Mijn hond, Griffon Korthals van 11,5 jaar, had veel last van haar achterpoot. Mijn broer (ex-dierenarts) maakte me attent dat er ook producten van Puur voor dieren waren. Ik heb de site opgezocht en wat al heel fijn was: je mag een proefpakket aanvragen.

Na een paar weken begon mijn hond er goed op te reageren. Ze kan weer uren rennen. Natuurlijk, na het opstaan is ze stram, maar eenmaal daar doorheen geniet ze weer heel erg van het rennen in het bos, aan zee en aan de fiets. Ik ben heel blij met en tevreden over Puur voor dieren. Wat ook belangrijk is dat ik een vraag had. Ik belde de klantenservice, ik zou teruggebeld worden en jawel, dezelfde dag werd ik teruggebeld door een medewerker en ook weer prettig te woord gestaan en de vraag werd keurig behandeld. Bedankt.

Hartelijke groeten,

Marga Bours

Scroll naar boven