Beoordelingen en ervaringen van onze klanten

Wil je weten wat andere klanten vinden van de producten en de service van Puur voor dieren? Op deze pagina lees je de beoordelingen én de verhalen van klanten.

Puur voor dieren

Werkt zeer goed voor onze old english. Trekt nooit meer met zn poot. (Lichte artrose) 3 capsules per dag. Komen automatisch met de post.

Marion renes

Uitstekende service. Ik had een keer een bestelfout gemaakt, maar er wordt direct actie ondernomen en het wordt gewoon geregeld. Helemaal goed!

Robin maas

Puur Soepel

Puur Soepel

M’n Rottweil reu was stijf en sinds ik puur soepel gebruik is hij weer speels en kan weer grote stukken wandelen

atie sanders

Onze hond van 9 jaar was niet vooruit te krijgen, nu rent hij als een jonge hond!

Suzanne Koenders

Puur Balans

Puur Balans

Mijn teckel, nu 6 jaar, had altijd last van zachte ontlasting en sinds zij Puur gebruikt (enige jaren) nu is haar ontlasting goed. Ik ben dus zeer tevreden!

willemien hak

Voor onze hond Flow gebruiken wij dagelijks de Puur Balans. De Puur Balans is erg fijn wanneer de hond darmproblemen heeft. Sinds het gebruik van de Balans zijn die problemen verholpen. Top producten welke ik iedereen aan kan raden!

suzan

Puur Fit

Puur Fit

Ik geef het ter ondersteuning en merk dat mijn hond van inmiddels 11 jaar, ondanks zijn leeftijd, goed fit is en dat maakt me blij.

van der donk

Amor, Rottweiler van 9 jaar geven wij ter ondersteuning al meer dan een jaar puur fit, dit zeker tot onze en Amor’s tevredenheid.

Jacqueline van Altena

Puur Zacht

Mijn hond heeft altijd last van jeuk gehad. Sinds dat ik die product gebruik gaat het veel beter!

sophie

Onze labrador van ruim 11 krijgt dit gewoon ter aanvullende verzorging van een hond op leeftijd.

B. does

Puur Rust

Puur Rust

We moesten wel wat geduld hebben, maar na enige maanden merkten we dat er over ons, bijna 13-jarig, hondje
(rugzakje uit Polen) veel meer rust en ontspanning kwam. Fijn dat hij met behulp van “Puur Rust” toch weer wat stappen kan maken!!

Yvonne

Onze kooiker van 12 kg kreeg 2x per dag een capsule. Binnen elke dagen was zei veranderd van een bange hond met stress in een zeer relaxe hond!! Helemaal blij.

jessica

Ervaringen van onze klanten

Wil je het ook eens van een ander horen? We krijgen regelmatig verhalen van onze klanten over hun ervaringen met Puur voor dieren. 

Snuf kreeg weer meer plezier in het leven

Vorig jaar oktober kregen wij een nieuw maatje voor onze Billy, nadat zijn meisje Bardo was overleden. Dit maal wederom een Duitse Herder uit het asiel in Polen, ruim 6 jaar oud. Een schat van een hond, brood mager, schichtig en we noemden haar Snuf. Na een paar weken, lekker aangekomen inmiddels en minder bang, begon ze moeilijker op te staan en strammer te lopen. Aangezien we op vakantie naar Texel gingen, toch maar naar de Dierenarts omdat het niet minder werd en ik niet wist waar ik goed aan deed. Moest ik weinig lopen om haar te ontzien, of toch maar een flinke wandeling om soepel te worden. Na een foto gemaakt te hebben bij de dierenarts, bleek ze een hele slechte rug te hebben. Omdat ze een flinke Duitse Herder is, is daar helaas weinig aan te doen. We hebben pijnstillers meegekregen, moest ze een week slikken, maar zag weinig verschil.

Door te zoeken op Internet kwam ik op de site voor Puur voor dieren. Ik las dat je niet meteen resultaat moet verwachten, maar ik dacht baat het niet dan schaadt het ook niet. Na 6 weken ging ze niet steeds meteen meer liggen wanneer je stil stond en het opstaan werd ook steeds beter. Niet meer zo moeizaam. Ze kreeg ook weer meer plezier in het leven, kwam je ineens weer voorbij rennen en ik merkte ook dat ze weer vrolijker werd.

Snuf heeft het nu ongeveer 4 maanden en het gaat echt goed met haar. Natuurlijk, het is inmiddels een hond van 7 jaar, maar echt een heel verschil met voor die tijd. Ik hoop haar nog een aantal fijne jaren te mogen geven en blijf dit zeker geven!

Groetjes van Bep en Snuf.

Indy rent weer als een dolle

Ik ben 3 maanden geleden begonnen met puur voor dieren bij mijn dobermann Indy. Ik merkte dat zij stijf en stram werd bij het opstaan. Ze zakte door haar achterpoot heen. Ik ben toen gaan googlen en kwam op jullie site uit! Voor een piepklein bedrag ( alleen verzendkosten) kon ik puur soepel gaan proberen. Dat heb ik gedaan en de 1e maand merkte ik nog niet echt een verbetering, Lees verder...

Ik ben overtuigd van de goede werking van Puur Fit en Puur Soepel

Mijn Cairn van 11 jaar gaat zo af en toe wat verschijnselen vertonen van stramheid, en zeker als ze een lange wandeling heeft gehad enigzins wat trekken met haar voorpootje. Sinds ik haar ook soepel en fit geef merk ik dat het allemaal wat soepeler gaat. Ze springt weer vlotjes op en af de bank en auto.

Kortom, ik ben overtuigd van de goede werking van fit en soepel, het gaat dagelijks door de voeding, ze vinden het lekker, dus hier niet meer weg te denken!:-)

Met vriendelijke groet,

Anja de Bos Meggie en Phoebe

Er is niets meer van gewrichtsproblemen te merken bij Kenza

Naast natuurlijk het uit het asiel halen van onze hond is het geven van jullie pillen het beste wat wij voor haar hebben kunnen doen. Onze 5 jaar oude hond begon steeds meer mank te lopen met haar voorpoten. Omdat we haar uit een asiel hebben en niets van haar verleden weten zijn we maar van slijtage uitgegaan. Lees verder...

Door Puur Soepel en Puur Fit loopt Joy bijna niet meer mank

Al ruim 2 1/2 jaar geef ik mijn hond Joy de pillen van Puur (Puur soepel en Puur fit). Zo'n drie jaar terug is zij geopereerd aan haar elleboog. Joy is een Bordeauxdog en was toen ruim 4 jaar oud. Door het stoeien met onze andere hond heeft zij het kraakbeen in die elleboog ernstig beschadigd. Na de operatie vreesde de dierenarts dat zij kreupel zou blijven. Regelmatige beweging zoals fietsen zou misschien wat verbetering teweeg kunnen brengen, maar verder werd er niets aan gedaan. Lees verder...

Puur Soepel hielp hondje Billie weer op de been

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik 2 jaar geleden de chocoladebruine 6 jarige Amerikaanse cockerspaniël Billie voor het eerst zag! Hij stond kwispelend en nieuwsgierig en snakkend naar aandacht boven aan een hele hoge, steile ronde trap uit te kijken naar iemand die hem lekker lang wilde uitlaten. Lees verder...

Een Ragdoll kat met een huppeltje

Via deze weg wil ik graag mijn zeer positieve ervaring delen. Wij hebben twee Ragdoll katten en dat zijn twee stevige dames. De oudste Heaven is erg rustig, maar Brandi is altijd de speelse geweest. Ineens viel het ons op dat ze erg met haar voorpootje trok en een raar huppeltje had. Lees verder...

Mijn 16-jarige teckel

Ik geef mijn hond, een teckel die 16-jaar is en wat problemen heeft met zijn gewrichten, stijf en af en toe door de pootjes zakkken, nu deze supplementen die u mij toegestuurd heeft en het lijkt inderdaad alsof hij nu meer fit is geworden!

Mevrouw A. Skouras-Trommel

Een Franse bulldog met veel haaruitval

Wij hebben een franse bulldog en die heeft vanaf haar 5 maanden al klachten van jeuk en veel haaruitval. Lees verder...

Een 11-jarige hond met gewrichtsproblemen

Ik ben zeer tevreden over de producten van Puur voor dieren. Mijn hond, Griffon Korthals van 11,5 jaar, had veel last van haar achterpoot. Lees verder...

Volle haren en nu kerngezond

Mijn hond Yara is die capsules super goed bevallen en nog steeds, zij is voller van haren en is nu kern gezond. Ik ga een paar uur met haar wandelen. Ik voel me fijn en Yara ook dus ik blijf doorgaan met de capsules. Heel erg bedankt en een poot van yara.

Groetjes van Rieky van Mierlo

Allebei mijn hondjes zijn er blij mee

Allereerst veel dank voor deze producten voor onze honden. Beide zijn er op vooruitgegaan. Onze oudste van 13 heeft in 4 pootjes artrose en derhalve moesten we stoppen met de behendigheid. De wandelingen loopt ze echter nog zonder problemen en met veel plezier mee. Ze rent nog met andere honden en zwemt als het even kan. Ze kluift nu ook niet of nauwelijks meer op haar pootjes. We hopen dat we nog lang zo van haar kunnen genieten. De ander heeft minder last van jeuk en het lijkt wel alsof zijn vacht ook wat beter is geworden. Heel veel dank voor jullie producten.

Met vriendelijke groet, F.H.

Indy rent weer als een dolle

Ik ben 3 maanden geleden begonnen met puur voor dieren bij mijn dobermann Indy. Ik merkte dat zij stijf en stram werd bij het opstaan. Ze zakte door haar achterpoot heen. Ik ben toen gaan googlen en kwam op jullie site uit! Voor een piepklein bedrag ( alleen verzendkosten) kon ik puur soepel gaan proberen. Dat heb ik gedaan en de 1e maand merkte ik nog niet echt een verbetering. 

Ik was toch enigzins ongerust over mijn hond en heb toen wel een afspraak gemaakt bij onze dierenarts en de situatie uitgelegd. Er zijn toen foto's gemaakt en daar kwam uit dat Indy slijtage aan de ruggenwervels heeft en nog een afwijking in haar ruggemerg. Het komt er eigenlijk op neer dat het slijtage is, het is een grote hond en het kan al voorkomen op haar leeftijd ( 6 jaar). Maar nu het mooie ervan: Indy mag juist de puur soepel gebruiken.

Ik doe dit wel in combinatie met aangepast voer en het resultaat is er zeker! Ze staat soepeler op, rent als een dolle in het rond en heb echt het idee dat ze lekker in d'r vel zit! Dat uit ze door heerlijk in de modder te gaan rollen op haar rug, ik ben daar minder blij mee hahaha! Ik heb afgesproken met jullie dat ik 1x in de 3 maanden een pakket krijg opgestuurd en dat gaat goed. De prijs is ook goed, ik ben zeer tevreden en mijn doberdame ook!

Groetjes van Claudia en een dikke poot van Indy!

Er is niets meer van gewrichtsproblemen te merken bij Kenza

Naast natuurlijk het uit het asiel halen van onze hond is het geven van jullie pillen het beste wat wij voor haar hebben kunnen doen. Onze 5 jaar oude hond begon steeds meer mank te lopen met haar voorpoten. Omdat we haar uit een asiel hebben en niets van haar verleden weten zijn we maar van slijtage uitgegaan.

Ze had immers nog nooit zo vaak en veel gelopen als het laatste half jaar bij ons. Je zag dat het niet lekker zat, dus we moesten dit wel serieus nemen. Via internet vond ik Puur voor dieren zeker het proberen waard.

En Kenza heeft er absoluut baat bij. Het heeft wel enkele weken geduurd voor ik langzaam aan verbetering zag, maar er is nu niets meer van gewrichtsproblemen te merken. Ik blijf de Soepel capsules zeker geven en we hopen nog vele jaren van deze lieve energieke hond te kunnen genieten.

Met vriendelijke groet,

Monique

Door Puur Soepel en Puur Fit loopt Joy bijna niet meer mank

Al ruim 2 1/2 jaar geef ik mijn hond Joy de pillen van Puur (Puur soepel en Puur fit). Zo'n drie jaar terug is zij geopereerd aan haar elleboog. Joy is een Bordeauxdog en was toen ruim 4 jaar oud. Door het stoeien met onze andere hond heeft zij het kraakbeen in die elleboog ernstig beschadigd. Na de operatie vreesde de dierenarts dat zij kreupel zou blijven. Regelmatige beweging zoals fietsen zou misschien wat verbetering teweeg kunnen brengen, maar verder werd er niets aan gedaan.

Ik heb toen gevraagd of glucosamine een verbetering zou kunnen geven. Het advies was om dit te proberen. Baad het niet dan schaadt het niet was de opmerking. Ik heb toen voor Puur Soepel en Puur Fit gekozen. Mijn indruk is dat zij daar goed op heeft gereageerd. Ze loopt nauwelijks mank en ze ziet er fit uit. De pillen doe ik bij haar brokken en ze eet ze gewoon in zijn geheel op. Ik blijf dus doorgaan met Puur Soepel en Puur Fit. Inmiddels is zij bijna 8 jaar. We hopen dat ze nog lang bij ons is.

Verder vind ik de klantvriendelijkheid van de medewerkers van Puurvoordieren goed. In het verleden gingen wij op vakantie en de voorraad zou tijdens onze vakantie op zijn. Een telefoontje was genoeg om de pillen binnen 2 dagen in huis te hebben.

Met vriendelijke groet,

Conny Diemers

Puur Soepel hielp hondje Billie weer op de been

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik 2 jaar geleden de chocoladebruine 6 jarige Amerikaanse cockerspaniël Billie voor het eerst zag! Hij stond kwispelend en nieuwsgierig en snakkend naar aandacht boven aan een hele hoge, steile ronde trap uit te kijken naar iemand die hem lekker lang wilde uitlaten... Helaas was Billie nog het bezit van een egoďstische, zieke oude man die hem als zijn slaaf had behandeld, niet goed voor hem zorgde om maar te zwijgen over uitlaten en knuffelen. Ik had toentertijd een bijbaan als thuiszorgmedewerker en werkte ook bij psychiatrische patiënten. Met in eerste instantie goedvinden van de baas ging ik hem 2x per week lang laten wandelen en gaf hem de nodige verzorging. Er werd gesputterd maar ik waarschuwde dat als hij niet goed voor zijn hondje zou zorgen er waarschijnlijk problemen zouden ontstaan.

Helaas heb ik daarin gelijk gekregen: ineens ging Billie mank lopen en kon hij nauwelijks meer een stap zetten. Verslagen keek hij aldoor omhoog en kwispelde steeds minder met zijn altijd vrolijke staart en strompelde moedeloos rond. Waar ik voor vreesde gebeurde: hij moest worden geopereerd aan zijn achterpoot.

De operatie liep voorspoedig maar een slechte revalidatie volgde en is inmiddels een jaar geleden. De baas zit nu in een verpleeghuis en Billie woont de helft van de week fijn bij mij en de andere helft bij een andere bekende buurman. Het was een jaar waarin Billie steeds slechter ging lopen. Het was echt waggelen en hinken en huppelen en hij jankte veel. Springen ging niet, achter ballen aanlopen ging niet en eigenlijk kon hij ook hele dagdelen niet lopen. Hij werd heel verdrietig en het zag er erg somber uit. We deden wat er mogelijk was: frequent kleine stukjes lopen, veel rust geven en zittend balspelletjes met hem en hoopten er het beste van. Maar het was hartverscheurend te zien dat je lieve hondje zo`n last heeft en zo weinig honden dingen nog kan. En ook werd hij stijver, vooral in de ochtend en ook steeds dikker.

Gelukkig kreeg hij goede pijnstillers waar we zo zuinig als mogelijk mee omgingen. Hij knapte af en toe iets op, maar het bleef behelpen, soms kon hij op weg naar huis gewoon in elkaar zakken. En dan die opmerkingen van anderen, van kennissen en op straat:`goh, nou die houd je ook niet meer lang` en ja, zo ging het bij mijn Bello ook, die heb ik toen maar moeten laten inslapen...`enzovoorts, echt hoopgevend en steunend was het allemaal niet.

We kochten Hills light met chondroitine en glucosamine en MSD en epa. Maar dat lustte hij niet. Maar ik bleef in Billie geloven en vond dat we nog lang niet alles hadden geprobeerd. Ik wilde zo graag hem weer zijn honden leven teruggeven!

En in augustus van dit jaar kwam ik via internet op Puur voor Dieren `Soepele Gewrichten en gezond kraakbeen` en bestelde dat meteen en gaf hem dagelijks zijn 2 capsuletjes... Spannend hoe hij zou reageren.!! De dieren arts vond het een gelukkig ook een goed idee. In september kreeg ik weer een beetje hoop en in october ging hij beter lopen en hield het ook veel beter en langer vol.

En nu is het november en kan ik zeggen dat Billie weer net zo mooi loopt als hij een jaar geleden deed !!!! Hij begint weer te rennen, is nauwelijks nog stijf en kan sneller opstaan. En zijn humeur is ook weer bij het oude: we zien weer die eigenwijze, nieuwsgierige snuffel en hij is zo blij als hij aandacht en liefde krijgt! En we trainen hem zoveel als mogelijk en wandelen is voor hond en begeleiders weer een plezier en geen angstige aangelegenheid meer. En ik: ik krijg ook weer veel pootjes van hem en die zijn soepel en stevig! We gaan door met de Puur Soepel, voor mij is Billies herstel na een jaar geploeter het bewijs dat het werkt.

Mireille van Coeverden

Een Ragdoll kat met een huppeltje

Via deze weg wil ik graag mijn zeer positieve ervaring delen.Wij hebben twee Ragdoll katten en dat zijn twee stevige dames. De oudste Heaven is erg rustig, maar Brandi is altijd de speelse geweest. Ineens viel het ons op dat ze erg met haar voorpootje trok en een raar huppeltje had. Wij zijn toen naar de dierenarts geweest maar kon geen afwijking aan het bot vinden. Na het onderzoek liep Brandi helemaal mank. De gedachten was dat ze ergens vanaf was gesprongen en zich bezeerd had. Dus het advies was om haar rustig te houden. Maar dit is lastig met een deugniet als Brandi. Zo dachten we dat het weer goed ging maar ineens was ze weer aan het hinken. En als ze ging hinken ging ze ook heel erg aan haar voorpoot likken. Maar de dokter kon niets vinden. En ze was ook niet overdreven druk aan het doen. Want ook na een dutje liep ze te trekken met haar voorpootje.

Toen ben ik gaan zoeken op internet en kwam op de site puur voor dieren. En was zeer ingeintresseerd in Puursoepel. Dus meteen een proefverpakking aangevraagd. Het toedienen gaat perfect ik haal de capsule open en strooi het over het natvoer heen wat zij s avonds een beetje krijgt. Brandi is meer van de brokken, maar vind het sap altijd erg lekker en daar roer ik de inhoud doorheen. Zoals vermeld op de website moet je wel geduld hebben eer dat je wat merkt. Maar brandi begon ineens weer wat meer te spelen, want dat deed ze ook ineens minder. Ze mogen niet naar buiten en hebben dus binnen allerlei klimmeubels. En zonder problemen lukte het haar weer om daar op te klimmen. Ineens viel het ons op dat we Brandi al een tijd niet mank hebben zien lopen. Toen even de proef op de som genomen en even gestopt met de capsules. En ja hoor ze ging weer likken aan haar voorpoot en hinkte weer. Dus voor ons was het duidelijk dat zij iedere dag gewoon haar capsules door het eten krijgt. Ze merkt hier helemaal niets van, alleen dat ze weer lekker kan spelen. Wij zijn helemaal blij met puur voor dieren, tevens ook het contact. Via de mail een vraag gesteld en binnen no time een reactie. Je wilt toch niets liever dan dat je dieren een fijn bestaan hebben.

Met vriendelijke en dankbare groetjes,

Wendy Berndsen

Onze Franse bulldog is eindelijk van de jeuk af

Wij hebben een franse bulldog en die heeft vanaf haar 5 maanden al klachten van jeuk en veel haaruitval. Tig keer naar de dierenarts dan was het contactallergie. Nou niet dus. Toen was het voedeselallergie. Speciale dieetbrokken na een periode van kip met rijst hielp ook niet. Toen was het weer eiwit allergie al een aantal suplementen geprobeerd maar mocht niet baten. Alleen op vers vlees van Prins werd het geleidelijk wat minder. Toen weer op brokken van Prins Procare senior met de tabletten puur zacht en tot mijn verbazing naar bijna een jaar ging het een heel stuk beter met haar en de jeuk werd een heel stuk minder. Ze krabte haar oren niet meer kapot, ging geen sleetje meer rijden. Kortom, een hele verbetering dus daarom ga ik absoluut door met puur zacht, omdat ik na ongeveer 1,5 maand al heel wat verschil merkte. Echt een super product. Na een jaar is ze eindelijk van de jeuk af en alles gaat prima. Niet meer twee of drie keer per maand naar de dierenarts.

Mvg

P. Jongenelis

Een 11-jarige hond met gewrichtsproblemen

Ik ben zeer tevreden over de producten van Puur voor dieren. Mijn hond, Griffon Korthals van 11,5 jaar, had veel last van haar achterpoot. Mijn broer (ex-dierenarts) maakte me attent dat er ook producten van Puur voor dieren waren. Ik heb de site opgezocht en wat al heel fijn was: je mag een proefpakket aanvragen.

Na een paar weken begon mijn hond er goed op te reageren. Ze kan weer uren rennen. Natuurlijk, na het opstaan is ze stram, maar eenmaal daar doorheen geniet ze weer heel erg van het rennen in het bos, aan zee en aan de fiets. Ik ben heel blij met en tevreden over Puur voor dieren. Wat ook belangrijk is dat ik een vraag had. Ik belde de klantenservice, ik zou teruggebeld worden en jawel, dezelfde dag werd ik teruggebeld door een medewerker en ook weer prettig te woord gestaan en de vraag werd keurig behandeld. Bedankt.

Hartelijke groeten,

Marga Bours

Scroll naar boven